fbpx

Råa inredningsdetaljer från Nordsool

Se hit alla ni som gillar industriell inredning med råhet,, styrka och unik stil. Denna veckas valda webshop har nämligen bara udda noga utvalda inredningsdetaljer med återvinning och Nordisk råhet i fokus.

Inredningsdetaljer

inredningsdetaljer

nordsool butik

Snygga möbler med rått återvunnet trä syns ofta i nordsools sortiment.

industriell inredning

Finfina industrilampor och udda rå förvaring gör hemmet personligt och det är alltid inredningsdetaljer som gör skillnaden :)

posters och prints

möbler inredning

designstol

Inredningsdetaljer

Här kan ni läsa om Nordsool.se och deras egna visioner och historia bakom sin webshop fylld med råa Nordiska inredningsdetaljer valda med personlig känsla för en mer personlig inredning:

Vi som driver Nordsool är ett småländsk företag med ena benet i Spaninen och det andra i Danmark. Vi satsar på att hela tiden balansera gränsen till det obeprövade & farliga både i vårt sätt att uttrycka oss såväl som genom produkterna vi erbjuder dig. Vi vill att det du köper av oss ska väcka frågor i ditt hem. Får du frågan: Var tusan har du hittat den där? Så känner vi att vi har lyckats !

Nordsool kom till som ett resultat av att vi har tröttnat på shabby chic & den ljust präglade industriella heminredningen. Vi anser att den redan finns överrepresenterad i Norden. Därför kommer vi att erbjuda dig Second Hand från de svenska skogarna, vintage inredningsdetaljer från Spaninen samt smakfullt nytillverkad inredning från Danmark.

Det är vår orubbliga vilja & ambition att göra våra kunder nöjda genom att vara lite hårdare och lite tuffare än våra konkurrenter och det ska fan få färga karaktären på hela vårt sortiment.
Sprid gärna ordet om oss som en löpeld och kom ihåg att det vackra finns i detaljerna.
Jag gillar att tipsa om udda små butiker och hoppas ni gillar denna veckas val av butik.

Våga var unik när ingen annan är det :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis