Prydnadskuddar: 3 sommarstilar a la HM home

Denna sommar har HM Home verkligen visat sin rätta sida när det kommer till snygga inredningsdetaljer och prydnadskuddar. Speciellt har jag fastnat rejält för HMs urläckra kuddar och nyss köpte jag två gråmönstrade snygginar. Jag är en sann kuddnarkoman så när det kommer till just dekorativakuddar finns det ingen hejd på min onda lilla köpdjävul :)

Jag visar i detta inlägg både några härliga prydnadskuddar och tre utomusstilar som är helt rätt denna säsong, i alla fall om man ska gå efter HM homes trendmätare.

Prydnadskuddar

prydnadskuddar

prydnadskuddar 2

dukning

Sommarstil 1: Orientaliskt Tea Party med prydnadskuddar

Blommiga romantiska undertoner och prydnadskuddar som har en flirtig färgrik orientalisk smak. Less is more hör inte hemma här utan ta i rejält med färger och mönster. More is better är snarare denna stilens motto :)

inredningsblogg

brydnasdkuddar vita

inredningsbloggar

Sommarstil 2: Marint är fint

Den här inredningsstilen passar i alla säsonger men speciellt om sommaren och allra bäst i sommarhuset vid kusten. Stilen går i klassiska blåvita nyanser och matchar hav och himmel som hand i handske. En stil som aldrig kan gå fel och kolla speciellt in HM s härliga marina prydnadskuddar, med doft av havsbris.

prydnadskuddar billiga

prydnadskuddar moderna

Sommarstil 3: Tropiska, magiska kuddar

Är denna sista stil jag bjuder på och smakar sött av kokos och ananas. Använd starka neonfärger och matcha med massor av prydnadskuddar med läckra palmmönster. En stil som passar lika bra i brännande sol som i den heta magiska sommarnatten vid havet och på stranden.

prydnadskuddar hm home

Prydnadskuddar – funkar både inne och ute

Där har ni tre heta stilar serverade från HM och jag hoppas att ni blir inspirerade att inreda i somrig outfit både inne och ute. På sommaren är vi oftast utomhus och här visar jag att man kan inreda ute lika mycket som inne, bara man har hittat rätt stil.

Jag kan utöver detta verkligen rekommendera er att kolla in HMs övriga sortiment av prydnadskuddar denna säsong för de är något utöver det vanliga, men skynda fynda för de tar snabbt slut :)

Ha en skön ny vecka snyggingar :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

5 kommentarer

Miss Twiggy måndag, juni 2, 2014 - 10:06

oh… lovely way of decorating your outdoor space…
xx
http://littlemisstwiggy.blogspot.com/2014/06/nine.html

Svara
Jeanette måndag, juni 2, 2014 - 20:43

H&M Home har så mycket fint:)

Svara
thehautecookie tisdag, juni 3, 2014 - 05:34 Svara
Brittany Blake tisdag, juni 3, 2014 - 16:24

I adore the photos! The tea party space is my favorite, great color stories, and beautiful for warm weather! Cheers for summer!

Xoxo,
Brittany Blake
Accordingtobrittanyblake.blogspot.com

Svara
Marie tisdag, juni 3, 2014 - 21:43

Oj så mycket snyggt H&M har fått in! :)

sv; Tack så mycket!

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 kommentarer 540 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis