fbpx

Prydnadskuddar: 10 tips för en sexigare soffa

Står soffan och bara och ser allmänt trött och söndersutten ut, funderar på köpa ny ?? VÄNTA för med nya prydnadskuddar kan den där skittrista möbeln få en helt ny make over på nolltid. Inget gör sådan abnorm skillnad enligt mig som nya prydnadskuddar i heta färger och mönster. OCH jag säger inte detta bara för jag är en tvättäkta kuddnarkoman

LÄS MER: 10 lyxiga sammetssoffor till rejält REA-pris

Här får ni tips på några stilar att höst-hotta upp soffan med…

Prydnadskuddar: Tips för en sexig soffa

prydnadskuddar 1

Untitled-1

1. Klassiska prydnadskuddar: kan aldrig gå fel här Ikat-mönstrade i svartvitt mönster. Får vilken vit vanlig soffa som helst att se ut som en stjärna på slottet

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

new england prydnadskuddar

2. New England: stilen: växer sig bara större för varje år i Sverige och allt fler hus byggs i klassiska amerikansk New England-stil. Den viktigaste detaljen är dock prydnadskuddar med äkta marin New England känsla. Gör sig inte bara i sommarhuset utan även i ett året-runt-hus vid havet och ger klass till vardagsrummet och verandan.

randiga prydnadskuddar

3. Randigt är rätt:  i alla fall ser vi det mycket i år i alla affärer. Om man vill ha randigt på längden eller tvären är en smaksak men försök att tona ner all övrig inredning då det lätt blir skräckfilm ist. för het make over annars.

prydnadskuddarna

4. Fotokonst ala prydnadskuddar: läckra svartvita foton gör sig kanon på kuddar i soffan. Vill man få en ännu mer personlig känsla kan man lämna in tyg och få tryckt egna foton på sina prydnadskuddar. En härlig känsla att tex. beskåda vackra stenar eller snäckor från semestern på kudden i stolen :)

LÄS MER: 10 billiga sammetsmöbler som ser lyxiga och dyra ut

prydnadskudde leopard

5. Party i soffan: blir det med de här läckra kuddarna leopardmönster och bling är da thing,  både guld & silver funkar men dock inte ihop. Gör en avdankad ful soffa redo för heta sexiga stunder på nolltid.

6. Avlåååångt: avlånga prydnadskuddar gör att soffan och sängen får mer karaktär och inte känns så fyrkantig.

kuddar soffa

7. Skogen i soffan: får ni med de här mysiga naturmönstrade prydnadskuddarna. Naturliga mönstrade kuddar gör sig bra i modern svartvit inredning.

prydnadskudden

8. Inne med insekter: har det varit ganska länge nu på kuddfronten. Jag håller mig dock bara till söta fjärilar då det lätt kryper i kroppen annars :)

kuddar soffan

9. Happy endning: får garanterat soffan med de här läckra kuddarna med sagoinspirerat mönster. En kul udda sagokudde kan förhöja ett helt rum snabbare än fen i askungen svängde med spöet.

orientaliska kuddar

10. Runda kuddar: ger en snygg orientalisk stil och passar även perfekt för yoga/meditations-passet på morgonen.

prydnadskuddar 3

Prydnadskuddar

LÄS MER: 6 billiga speglar under 2000 kr – veckans budgetlyx

Prydnadskuddar fyra fab. tips:

  1. Blanda hejvilt och testa olika storlekar och mönster på dina prydnadskuddar men behåll alltid något som för kuddarna samman. Det kan vara en speciell färg eller någon symbolisk mening, annars ser soffan lätt rörig ut.
  2. Prydnadskuddar gör alltid en direkt skillnad och med dem kan du skapa ett riktigt personligt hem på nolltid. Den bästa basen för prydnadskuddarna är såklart en ljus beige eller vit soffa. Då kan man riktigt ta ut svängarna och även lätt byta färg utan att det stör soffans färg.
  3. Det ska inte vara för matchat, våga vara mer passionerat när du inreder. Blir du glad av en kudde eller en matta, så köp den utan att tveka :)
  4. Sy själv kan man lätt göra egna prydnadskuddar med sitt favorittyg. Mät ut storlek på innerkudden och lägg till en cm sömnsmån och voila en härlig prydnaskudde är redo för soffan.

Vet ni inte vart ni hittar drömkudden ? kolla då in shoppingportalen Shopalike.se det är därifrån jag hämtat alla härliga prydnadskuddar i dagens inlägg.

Där har ni några heta tips och jag hoppas ni blev inspirerade att byta stil på prydnadskuddarna och hotta upp soffan för många härliga filmkvällar i höstrusket :)

Detaljerna gör hela skillnaden.

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis