fbpx

Prisvärda innerdörrar av hög kvalitet

Inget kan förändra ett hem så radikalt som att byta innerdörrar! Jag brukar säga att dörrar är för hemmet vad skor är för outfiten, dvs. de avgör allt. Jag hade själv riktigt fula gamla 70-tals innerdörrar i min förra lägenhet som jag vantrivdes med från första ögonkast. Jag bytte ut dem snabbt till vita vackra dörrar med spegelmönster och förvandlingen blev så radikal, att både jag och mina vänner trodde det var ett nytt hem. Det jag dock höjer ett varningens finger till, är att ni köper dörrar av dålig kvalitet.

Därför tipsar jag i detta inlägget om riktigt bra kvalitets innerdörrar från gkdoor.se en butik som kan det där med dörrar.

innerdörrar

INGET kan förändra och försköna ett rum som ett par vackra pardörrar kan. Dessa exelenta vita pardörrar ovan kommer från gkdoor.se och är tillverkade av allra högsta Svenska kvalitet.

Det som även är bra med innerdörrar är att man byta ut dörrarna även i hyresrätter. Så sparar man de gamla fula dörrarna på vinden och sätter tillbaka dem om man flyttar ut senare.

En riktigt smart lösning för små boenden eller om man bara vill spara plats är att välja skjutdörrar. De vackra dörrarna ovan är ett par skjutdörrar. De ser precis ut som vanliga innerdörrar men istället för att uppta plats genom att öppnas utåt/inåt, så skjuts de enkelt åt sidorna.

I detta inlägget tipsar jag om butiken gkdoor.se som specialiserat sig på innerdörrar online. Det som skiljer GkDoor från många andra dörrförsäljare är att deras dörrar är tillverkade i Sverige av allra högsta kvalitet. GkDoor har en helt egen fabrik där hantverkare tillverkar innerdörrarna. GkDoor håller därmed i hela produktionskedjan själva, allt från hyvling-fogning-behandling till den färdiga produkten. Detta ger kvalitetsdörrar, Svenskt hantverk och prisvärda produkter allt i ett. Det är mycket bättre att köpa en riktig innerdörr av kvalitet som håller många år, än en halvkass dörr som måste bytas ut stup i kvarten.

Jag är fortfarande glad över att jag bytte ut de där rysliga bruna dörrarna i min förra lya. Jag rekommenderar därför alla som vill ge hemmet ett snabbt lyft, att byta ut innerdörrarna. Jag lovar att det tom kommer slå att tapetsera om väggarna :)

Ha en kanon helg i sommarsolen:)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis