Prisvärda förlovningsringar

Nu kommer det handla om det där med förlovningsringar. Kom ni ihåg Sex & the city avsnittet där Aidan skulle överraska Carrie med en förlovningsring ?? Carries väninna som hjälpte Aidan i smyg valde totalt FEL ring och Carrie blev mäkta besviken över valet av ring som Aidan gjort eftersom stilen inte alls var hon. Det misstaget vill nog de flesta män (och kvinnor ) slippa, att välja fel ring till en förlovning och sedan även inse att minnet (och förnedringen ) är fastbränt för resten av livet. I slutändan gifte sig inte Carrie med Aidan då det var fel timing, men kanske felet med förlovningsringen avgjorde det hela….vem vet.

Att välja rätt förlovningsring är en av livets viktigaste punkter och i detta inlägget tipsar jag om en bra butik som har vackra prisvärda förlovningsringar för alla smaker.

Förlovningsringar

Hos veckans valda webshop Vanbruun.com ser man många förlovningsringar med en gnistrande diamantsten infattad i ringen. Detta är en stor trend just nu som vi förmodligen hämtat från USA (som allt annat) där diamantringar är väldigt trendigt just nu.

Veckans butik är alltså Vanbruun.com som specialiserat sig på vigselrelaterade smycken till priser långt under det som deras konkurrenter har. Vanbruun grundades 2013 och har idag Sveriges bredaste utbud av certifierade diamanter. Handtillverkade smycken i ädlaste metall till väldigt låga priser, det är Vanbruuns koncept. Alla Vanbruuns varor sänds dessutom oavsett vart mottagaren finns, fullt försäkrade med expressfrakt och är paketerade med största omsorg i en mycket exklusiv förpackningslösning.

Det är viktigt att tänka till både en och två gånger innan rätt val av ring är gjord inför en förlovning. Jag är själv svag för diamantringarna ovan och säger som Marilyn Monroe sjöng …dimond are a girls best friend…..for sure:)

Fram för fler förlovningar!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 251 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis