fbpx

Prisvärda fönster med kvalitet

(I samarbete med Hemfint.se)

Har ni tänkt på vad dörrar och fönster gör för ett hus? Jag brukar tex ibland gå omkring i mysiga kvarter och bara titta på vackra dörrar. Valet av dörrar och fönster gör hela skillnaden vid ett bygge eller en renovering. Vilken typ av fönster samt vilket utformande de ska ha. Det finns just nu extremt många olika fönstermodeller att välja på därute. Det bästa man kan göra är att samla inspo från olika byggsajter och på Instagram. Tänka ut vilken känsla huset ska ha och välja fönster utifrån det.

Idag tipsar jag om en butik vid namn hemfint.se som säljer fina kvalitetsfönster till låga priser. Här kan ni i lugn och ro hitta just era drömfönster.

Att välja halvmånefönster ger huset genast ett nytt spännande utseende än om det bara varit fyrkantiga fönster.

Att välja rätt fönster gör att rummet får rätt karaktär. Om ni tex bor i ett äldre hus passar tredelade fönster med spröjs bäst precis som på bilden ovan. De ger ett klassiskt intryck och matchar den äldre bostaden perfekt.

Ett företag som har prisvärda fönster i många modeller är Hemfint.se Hemfint har de flesta fönstermodeller som tex. 3-glasfönster, PVC fönster, karmfasta och spröjsade. Man kan även få skräddarsytt måttanpassade fönster och specialtillverkade fönster helt efter kunders önskemål. Vill man testa på att byta fönster själv hemma, då har hemfint en perfekt gör-det-själv guide på deras hemsida för att byta fönster.

Jag minns själv när jag bodde i mitt barndomshem på landet, när vi bytte ut fönster på framsidan. Faktum är att vi bytte både fönster, dörr och färg på huset. Jag minns grannarna var chockade av förändringen och lantbrevbäraren stannade tom och tog bild på huset efter förändringen. Då vet man att det man bytte ut verkligen gav intryck från omgivningen. Att våga förändra och byta ut till nytt på bostaden är bra för både utsidan på huset och insidan på oss människor. Att förändras är att växa och våga ta nya steg på nya vägar i livet.

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis