Det har verkligen varit reornas årstid. Först Black Friday, sen mellandagsrean och nu nyss va Januarirean. Men inte klagar man direkt när man kan fynda märkesvaror upp till halva priset. I Januari när det är nytt år är det också kul att förnya i hemmet. Att rensa ut gamla grejer man inte använder och föra in lite nya möbler känns helt rätt.

LÄS MER: Inredningstrender 2019 – 4 grymt trendiga färger just nu

Idag tipsar jag om en riktigt bra sovrumsbutik som säljer allt inom sovrum och de har dessutom väldigt bra priser i förhållande till kvalitet.

Battrenatter.se

Bästsäljaren kontinentalsängen Jupiter finns med bra pris HÄR

Kvalitetssängar ovan finns HÄR och HÄR

Allergivänliga bäddmadrasser i Latex ovan hittar ni HÄR och HÄR

Lyxiga täcken ovan finns HÄR och HÄR

Vem sa att bäddsoffor va fula? Denna ursnygga stilrena bäddsoffa finns till stadigt lågt pris HÄR

Detta årets första valda webshop är Battrenatter.se en firma online med fullt fokus på sovrumsinredning. Battrenatter.se har sitt huvudsäte i Danmark och jobbar för att kunderna ska få det allra bästa i sovrummet. I sitt sortiment har de kvalitetssängar, bäddmadrasser, snygga bäddsoffor och sängkläder. Battrenatter.se har ingen fysisk butik då de bara säljer online. Så det går inte att provligga deras säng ute. Men som kompensation för det har de hela 100 dagars provligg tid på alla deras sängar. Man kan då hemma i lugn och ro känna av och sova in sängen innan man bestämmer sig för köpet.

Så vill ni ha kvalitetsinredning till sovrummet då ska ni bege er till Battrenatter.se och fynda loss bland kvalitetsinredning till alltid låga priser.

Ha en skön helg :)

LOVE M

 

 

 

 

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.