fbpx

Prints online med toppkvalitet

INGET! kan förvandla en vägg från nej till ja så snabbt som att sätta upp några nya tavlor. Vilken typ av motiv man ska välja är helt en smaksak och beror även på vilken stil rummet har i övrigt. Det kan tex. vara snyggt att mixa posters med några antika tavelfynd. Svartvita motiv är läckert att mixa med rosa motiv, det ger en manlig Vs feminin framtoning. Det bästa med att sätta upp tavlor är ju att de är lätta flytta om och ta ner igen om man inte är nöjd.

Några som är specialister på det där med prints online av hög kvalitet är veckans valda butik insplendor.se och här ser ni ett litet urval ur deras stora prints sortiment.

Prints online

Kaktusar är hett i år och så även på väggen :)

Här ser man verkligen stor skillnad på ett högklassigt äkta Giclée Fine art tryck och ett vanligt print.

En tavla med ett snyggt statement motiv gör stor skillnad i rummet!

Svartvita tavlor ger alltid ett tidlöst classy intryck oavsett dekor.

Living room windos side

Veckans valda butik online är insplendor.se som säljer prints online och har specialiserat sig i sk. Giclée Fine art. Det inte många vet som köper prints på nätet är att många har väldigt dålig kvalitet. Det är detta insplendor.se tagit fasta på och erbjuder därför en mycket högre kvalitet än andra posters företag. Ovan på elefantbilden ser ni verkligen skillnad mellan ett högklassigt Giclée Fine art print och ett vanligt print.

Fakta om Giclée Fine art:

Giclée Fine art är en avancerad tryckmetod som även kallas för konsttryck. Det innebär att tavelmotiven trycks med 6 till 11 olika färger vilket ger motiven extra färgdjup och fler färgnyanser än en vanlig posterprint. Världens främsta konstmuseer och konstgallerier använder samma tryckmetod när de ska reproducera konstnärernas tavlor. Med andra ord har insplendor.se mycket högre kvalitet än de flesta andra posters företag. Isplendor säljer även stilrena ramar för att rama in posters med i olika format och storlekar.

Insplendors massproducerar inte prints som många andra och deras affärsidé är att erbjuda marknaden unika tavelmotiv med samma höga kvalitet som man hittar ute hos konstgallerierna. Alla Insplendors motiv trycks dessutom på ett åldersbeständigt konsttryckpapper. Hållbarheten för ett Fine Art print är från 60 år och upp till flera hundra år om det inte utsätts för direkt solljus.

När man börjar sätta sig in i detta med tryckkvalitet inser man att det är som med märkeskläder V.s billiga kläder. Det är först när man börjat köpa och använda de dyra kläderna, som man inser att kvalitet inte går att få för billig peng. Samma är det med tavlor, prints och konsttryck det är först när man jämfört man inser vad man tidigare gått miste om kvalitetsmässigt.

Hoppas ni blev sugna på att hotta upp väggarna därhemma nu och ha en fortsatt fin vecka.

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis