Presenttips - ge bort era bästa minnen i en fotobok

Presenttips – Ge bort era bästa minnen i en fotobok

Letar ni en personlig och annorlunda present ? Då kan ni ta och spana in dagens inlägg då jag har ett presenttips som passar ALLA oavsett ålder, kön eller intressen. Jag talar om att ge bort en personligt designad fotobok med minnen för livet. Datafiler i all ära men inget slår att bläddra i ett fotoalbum full med skratt tillsammans med familjen IRL.

Här är några fina exempel på fotoböcker från butiken cewe.se som kan det där med att förvandla digital bild till tryck på papper!

Fotobok

fotobok

fotoböcker

Här har man valt att föreviga några semesterar på ett personligt vis med många fina minnen samlade i en bok.

fotobok bröllop

Varför inte göra en vacker fotobok och föreviga ert bröllop ? Tänk att se tillbaka med värme i hjärtat på de vackraste stunderna i livet och dessutom i görsnygga kläder :)

fotobok tips

Här är min alldeles egna fotobok fylld med några av de bästa minnen jag haft tillsammans med Jon som var med och startade Inredningsvis 2012. Vi var även ett par och det syns att vi var så lyckliga tillsammans på alla foton, speciellt de från vår resa till Nice i Frankrike. Det var absolut den bästa tiden i mitt liv och jag ser tillbaka på den nu med både glädje och sorg.

Det är det fina med fotoalbum att man kan samla alla lyckliga stunder livet i en the Best of life bok. Även om de människor man mött på sin livsväg inte finns kvar, kan man genom foton minnas dem för alltid frozen in time.

Det är också alltid kul när man blir gammal och grå att se tillbaka på hur jäkla snygg och smal man VAR:)

n

Med en fotobok kan man frysa de allra bästa minnena forever!

bild (4)

Fotobok

Alla fina fotoböcker ovan kommer som sagt från en jättebra onlinebutik vid namn cewe.se Därifrån är även min egen fotobok och även om jag kunde lagt till tusen foton till är jag nöjd med resultatet. Hos Cewe kan man även välja om man vill göra fotoboken själv eller få den helt gjord av deras egna designerteam. Cewe har specialiserat sig på foton och har även framkallning, fotokalendrar och fotocanvas där man får sitt eget foto som stor tavla.

För mig är som sagt en fotobok det bästa man kan ge bort då alla fotar och alla gillar bra minnen, så inget kan gå fel med den presenten.

Har man husdjur kan man tex. göra en fin fotobok fylld med djuren i olika roliga situationer. Någonstans i släkten finns alltid en crazy catlady och vad är bättre present för henne än en söt kattbok fylld av hennes egna katter :)

Samla livet i en fotobok

Kort sagt minnen för livet samlade i en bok får ni lätt om ni besöker Cewes hemsida HÄR

Foton forever!

LOVE M

 

 

 1. G L A D P Å S K

  Kram Jenny

  • Tack glad påsk LOVE Maria:)

 2. Jättebra tips med fotobok. Det är ju sånt där som man ofta funderar på utan att göra slag i saken. Tack för påminnelsen. :)

  • Tack Anna :) testa gärna Cewe jag rekommenderar för jag blev SÅ jäkla nöjd med den fotoboken kan jag säga :)

 3. Bra idé! Något att fundera på, kan ju vara kul att göra en fotobok till sig själv! Bilder har man ju massvis.
  Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Annonsering

Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024