(Innehåller Jotex och ellos annonslänkar)

Att hitta rätt doppresent i en djungel av barnsaker är inte lätt! Är man heller inte så insatt i vad barnföräldrar vill ha till sitt barn blir det ännu jobbigare. Var finns grejerna alla andra inte har köpt samma? Paniken stiger och dopet kommer bara närmare. Lugnnn! fröken Inredningsvis trollar likt Askunge feén fram de allra bästa barnbutikerna med presenttips online just nu.

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar i sammet för ett hem med WOW-känsla

Här får ni 5 doppresent butiker som garanterat har presenten barnet minns hela livet!

Doppresent tips

Giftstory.se

Först ut har vi en personlig presentbutik favo till mig vid namn giftstoy.se De har massa presenttips till alla oavsett ålder och kön. Men de har även ett speciellt fint och personligt dop tips sortiment. Vad sägs om en personlig dop/födelsetavla, mini diamantarmband eller personligt utformad snuttefilt.

En bra butik med ett personligt noga utvalt presenttips sortiment!

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Bestkids.se

Butik Bestkids.se levererar fina leksaker många med läcker retro känsla. Kolla tex. in deras sparkbilar i racer känsla ala 40-tal. Till dopet kan jag tipsa om det urfina trätåget! Först kommer det lilla träloket och efter kommer barnets namn i form av trä bokstäver med gulliga hjul.

LÄS MER: Barnrum inspo – DIY en ursöt sänghimmel 

Barntavlor.se

Eller varför inte ge bort en personlig tavla till barnet? En tavla med barnets egna personliga uppgifter från födseln. Eller gör en liten söt fototavla med barnets första fina foton på. Låt kreativiteten flöda och hos barntavlor.se hittar ni allt inom kategorin barntavlor.

Chanti.se

Smycken är nog den absolut populäraste presenten i världen oavsett tid, ålder eller kön. Så varför inte ge bort ett litet gulligt barnsmycke till den lilla krabaten. Det kan även vara en idé att göra ett personligt gravyrsmycke med ett litet personlig meddelande till barnet. Detta kommer han senare i livet uppskatta minst lika mycket som barn, jag lovar.

Chanti.se är en kanon butik när det kommer till ursöta barnsmycken och gravyrsmycken för alla åldrar.

Miniroom.se

Sist men inte sämst är den klassiska barnbutiken miniroom.se En fantastiskt fin sida där man liksom Alice i underlandet går vilse i alla vackra barnbilder. Miniroon har verkligen ALLT till alla barn och det är väldigt enkelt att söka på märke i deras kategorier.

Jag tipsar er även förutom dop, att spana in deras ursöta sänghimlar till barnrummet:)

LÄS MER: Här fyndar ni lyxiga gardiner billigt – gardiner med rabatt

Hoppas detta hjälpte er att nu finna den där perfekta barnpresenten till dopet. Dop är verkligen en fin ceremoni som vi ska bevara och därför är det extra viktigt att hitta en sån där personlig fin present att ge till barnet.

Jag kom ihåg att jag fick en rosa spargris av en i släkten i dop present. Jag har alltid haft problem med att spara pengar så det känns nästan som en ironisk komisk present nu i efterhand haha :)

Lycka till!

/Maria

INREDNINGSVIS BUDGETLYX KÖPTIPS

 

 

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.