fbpx

Praktiska lastcyklar för hela familjen från Babboe

(I samarbete med Lastcykel.se)

Lastcyklar har blivit ett vanligt inslag på cykelbanan. Ofta ser man familjer med barnen i lastutrymmet. Lastcykeln kan även ibland kallas för lådcykel ja kärt barn har ju många namn. Lastcyklar som fenomen är inte någon nyhet. De fanns tom så långt tillbaka i tiden som före andra världskriget. Men sedan kom bilen som en stor fordonsboom och cyklar blev rejält ute under några decennier.

På de senaste åren har dock två och trehjuliga lastcyklar börjat synas igen på våra gator, dock i en betydligt modernare skepnad än de gamla på 40-talet. Inte minst elmotorerna har bidragit till lastcykelboomen. I cykelstaden Köpenhamn finns dessa cyklar i mängder. På vår sida av bron i Malmö finns många hundra, och i större svenska städer stöter man på dem dagligen. För en del hushåll så ersätter lastcykeln tom bilen då barnen kan köras i lastutrymmet. Det finns i olika prisklasser på lastcyklarna, de billigaste med el ligger en bit under 20 000 kronor. De dyrare cyklarna kostar så mycket som en bit över 40 000 kronor.

Jag älskar själv att cykla och cyklar praktiskt taget varje dag. Hade jag haft behov av att frakta saker hade jag definitivt skaffat en smart lastcykel. Det är ju framför allt praktiskt när man har barn, dessutom tycker barnen det är jäääätekul att åka med i cykelvagnen :)

Cykla mera!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis