Posters & vacker väggdekor från Dekortorget

(I samarbete med Dekortorget)

Aldrig har det vart så poppis att inreda med posters som det är just nu. Det kan vara de trendiga Instagramhemmens förtjänst. De visar gång på gång upp vackra kreationer med poster tavelväggar som inspirerar andra. Något annat som blivit trendig att ha på väggarna de senaste åren är väggdekor. Det vill säga stickers gjorda av vinyl. Vinylen är speciellt anpassad för dekor inomhus och är tunn att väggdekoren ser ut att vara målad direkt på väggen. Väggdekoren är dessutom lätt att ta bort från alla målade ytor.

Både posters och väggdekor passar perfekt att inreda väggarna i barnrum med. Idag tipsar jag om dekortorget.se som har allt inom tavlor, väggdekor och posters till barnrum.

Väggdekor & posters till barnrum

Hos dekortorget.se hittar ni vacker väggdekor till barnrummet! Låt gärna barnen själva vara med och bestämma vilka mönster och figurer de vill ha på väggarna.

Här har man prytt väggarna med dekor som har anknytning till den spännande rymden. Låt väggarna leka och fantasin spela ett spratt.

Hos dekortorget.se kan ni botanisera bland hundratals söta motiv som passar perfekt till barnrummen. Varför inte låta barnen själva vara med och klistra upp väggdekor? En kreativ och kul DIY aktivitet som garanerat kommer uppskattas. Hos dekortorget hittar ni bla. barntavlor, posters, väggtext, väggdekor, ministickers, namntavlor och kakeldekor. Om barnen är vuxna nog är det en bra idé att låta dem vara med och välja  motiv till det som ska pryda väggarna. Dekortorget har dessutom själva varit med designat och producerat alla motiv. Vilket ger unika personliga väggar i barnens rum.

Ett personligt tips är att göra digitala moodboards innan ni inreder väggarna. Kolla på nätet efter inspo från hem och väggar ni gillar. Ta det bästa från varje sajt och sätt ihop ett eget tavelkollage digitalt innan det åker upp på väggen. Jag gjorde själv en digital moodboard innan jag satte upp en tavelvägg. Jag ritade först tavelväggen digitalt i mitt rum och flytta runt motiven i photoshop innan jag blev nöjd. Slutresultatet blev jättebra och jag är glad jag använde datorn som hjälp.

Fram för personliga väggar!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 203 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis