fbpx

Portabel AC test – 6 bästa AC 2023

Att ha en bra portabel AC är det enda alternativet när värmeböljan är som hetast hemma! De senaste åren har vi dessutom fått känna av allt högre temperaturer om sommaren. Vanligtvis ser vi bara korta perioder med höga temperaturer, men det kan komma mycket längre heta perioder. Då är en portabel Ac den absolut bästa lösningen för att inte svimma av hettan.

Det spås även att sommaren 2023 kan komma i samma heta rekordtemperaturer som det va 2018. Innertemperaturen om den går upp till mäktiga 27-30 grader påverkar oss dåligt både mentalt och fysiskt. Allt från problem till att sova eller till och med jobba (speciellt hemmajobbare som mig) . Värst är det för våra äldre och husdjuren med päls, de har det ännu svårare under den värsta värmen, vilket såklart kan bli farligt.

En bärbar AC är då är det enda alternativet för att sänka inomhustemperaturen. Vill du möta sommare sval och glad istället för arg och överhettad? Då ska ni kolla in vår special här med  Bäst i test Portabel AC – 6 bästa AC 2023!

Portabel AC bäst i test

Ni hittar AC ovan HÄR   (eller klicka bilden)

1 BÄST I TEST!  UltraSilence | 12000BTU | Lyfco

En kraftfull bärbar AC med snygg och elegant design med full effekt 4100 W (14 000 BTU) kylkompressor. Den kan kyla ner upp till 58 m² yta. Denna bärbara AC har betydligt mer kraft än de flesta bärbara AC-enheter på marknaden och kan kyla en medelstor lägenhet eller några rum i ett hus under varma sommardagar. Trots den stora kapaciteten är ljudnivån för denna modell förvånansvärt låg.

Luftkonditioneringen är helautomatisk, vilket innebär att du helt enkelt ställer in önskad temperatur och luftkonditioneringen gör resten. Luftkonditioneringen kan styras via en Wi-Fi-anslutning, den medföljande fjärrkontrollen eller en LED-skärm med beröringskänsliga knappar. Denna modell har ett ekologiskt, giftfritt köldmedium R290 (propan) utan skadlig effekt på ozonskiktet (ODP), låg växthuseffekt (GWP), och dess användning ökar över hela världen just på grund av dess höga prestanda och låga miljöpåverkan. . effekt På grund av sina effektiva energiegenskaper är R290 väl lämpad som köldmedium för denna typ av utrustning.

Aftonbladet test 2022: ”klarar stora ytor och är trots det tystgående”

I Aftonbladets stora test av portabla luftkonditioneringar 2022, fick Lyfco OL-BKYR41-A012A2 ett totalbetyg på ++++.
Testet skriver att ”den klarar stora ytor och är trots det tystgående” och att den är ”tystare än många andra av luftkonditioneringarna i testet. Även sådana som inte klarar lika stora rum.

Modellen fick även bra betyg för lättanvänd APP samt uppvärmningsfunktionen vilket gör att den kan användas även höst , vinter och vår.

Wifi-stöd med mobilapp

Denna AC har WiFi-stöd med mobilapp. Det gör att den kan styras direkt från mobilen, oavsett vart du befinner dig. Luftkonditioneringen ansluts till ditt lokala wifi-nätverk och är kompatibel med appen Smart Life från Tuya. Tuya är kompatibelt med många populära smarta-hem lösningar.

2. Whirlpool PACW29COL AC

Testvinnare i Råd & Rön

Ni hittar AC ovan HÄR (eller klicka på bilden)

Låg ljudnivå: 60dbA

Whirlpool PACW29COL har en ljudnivå på 60dbA och garanteras en lugn och tyst atmosfär så att du kan njuta av dina avkopplande stunder till fullo.

AutoClean funktion

Din luftkonditionering förhindrar tillväxten av skadliga mikroorganismer, tack vare AutoClean-funktionen som torkar ut fukten inuti produkten och håller den torr och ren.

Jet Cooling Funktion

Tack vare Jet Cooling Funktion är denna produkt den perfekta allierade för att återställa den idealiska temperaturen i din rum, snabbt. – 5°C på bara 10 minuter eftersom du inte behöver vänta på att njuta fullt ut av ditt välbefinnande hemma.

Kompakt Design

Modern design, mycket lätt att flytta från ett rum till ett annat tack vare hjulen.

Sleep Mode

Tack vare viloläget stängs LED-panelen av på natten för att undvika störningar så att du kan njuta av en bekväm sömn.

Avfuktningsfunktion

Du kan nu enkelt och snabbt hantera luftfuktigheten och känna dig bekvämare när det är väldigt varmt eller kallt, tack vare avfuktningsfunktionen, som tar bort mer än 2L vatten från rummet på 1 timme.

3. UltraSilence – Extra tyst | 7000BTU | Lyfco

Bästa tysta AC portabel

Ni hittar AC ovan HÄR 

Bärbar AC – luftkonditionering ca 28 m² Portabel AC elegant design med 2050 W (ca 7000 BTU) kylkapacitet med kompressor. Kyler upp till 28 m² yta. Perfekt för att kyla några rum i en mindre lägenhet eller hus under varma sommardagar. Luftkonditioneringen är helautomatisk, vilket innebär att du helt enkelt ställer in önskad temperatur och luftkonditioneringen sköter resten. AC:n kan styras med antingen den medföljande fjärrkontrollen eller pekskärmens

LED-display. Denna modell har ett ekologiskt, giftfritt köldmedium R290 (propan) utan skadlig effekt på ozonskiktet (ODP), låg växthuseffekt (GWP), och dess användning ökar över hela världen just på grund av dess höga prestanda och låga miljöpåverkan. . effekt På grund av sina effektiva energiegenskaper är R290 väl lämpad som köldmedium för denna typ av utrustning.

Bra betyg i Aftonbladet test 2021: ”KILITA” I Aftonbladets stora test 2021 av bärbara luftkonditioneringsapparater fick Lyfco ett totalbetyg på 28 m². Luftkonditioneringen beskrevs som idealisk för enkelrum och mindre lägenheter och fick även bra betyg för användarvänlighet.

Men det som skilde Lyfco AC var att det var den tystaste av luftkonditioneringarna vi testade. Självångande system Denna AC har ett självförångande system som använder uppsamlat vatten för att kyla kondensorn och förbättra prestandan. Kondenserat vatten förångas i kondensorn och dräneras genom avloppsslangen. För kontinuerlig användning måste en avloppsslang anslutas till enheten. Genom gravitationen kan det kondenserade vattnet automatiskt rinna ner i en hink eller ett avlopp.

4. TRISTAR AC-5670 7000BTU Portabel AC

Bästa billiga budgetval

Billig smidig AC ovan finns HÄR

Praktisk att använda

Flytta den bärbara luftkonditioneringen mycket enkelt tack vare hjulen, så att du kan använda den var du vill. Den kompakta storleken ser till att luftkonditioneringen inte tar för mycket plats i ditt hem, och du behöver dessutom lite utrymme för att förvara den igen efter sommaren.

Välj inställning efter dina behov

Kylkapaciteten för AC-5670 luftkonditionering är 7000 BTU och 2,1 kW, vilket gör luftkonditioneringen lämplig för ett rum upp till 60 m³. Luftflödet som produceras av luftkonditioneringen är upp till 320 m³/h. Du kan självklart ställa in temperaturen själv från 16⁰C till 31⁰C. Eftersom luftkonditioneringen har tre alternativ kan du även använda luftkonditioneringen för att avfukta luften eller som fläkt.

Torkning och fläkt

När den används som fläkt är två olika hastighetsinställningar möjliga. Dessutom kan du välja att använda luftkonditioneringen för att torka luften, med en avfuktning på 0,8 liter i timmen. Vattentanken har en volym på 0,5 liter, och när den är full kommer luftkonditioneringen att indikera detta själv. Med denna funktion kommer du inte längre att besväras av fuktig och tryckande luft! Dessutom är torr luft lättare att kyla, vilket gör att temperaturen i rummet sjunker ännu snabbare.

5. Lyfco14000BTU | Värmefunktion

Bäst för stora ytor, kraftig AC

Ni hittar bärbar AC ovan HÄR

Kraftfull bärbar AC ren, elegant design och fantastisk kyleffekt på 4100 W (14 000 BTU) med kompressor. Kylar upp till 58 m² yta. Denna bärbara AC har betydligt mer kraft än de flesta bärbara AC-enheter på marknaden och kan kyla en medelstor lägenhet eller några rum i ett hus under varma sommardagar. Trots den stora kapaciteten är ljudnivån för denna modell förvånansvärt låg.

Luftkonditioneringen är helautomatisk, vilket innebär att du helt enkelt ställer in önskad temperatur och luftkonditioneringen gör resten. Luftkonditioneringen kan styras via en Wi-Fi-anslutning, den medföljande fjärrkontrollen eller en LED-skärm med pekknappar.

Denna modell har ett ekologiskt, giftfritt köldmedium R290 (propan) utan skadlig effekt på ozonskiktet (ODP), låg växthuseffekt (GWP), och dess användning ökar över hela världen just på grund av dess höga prestanda och låga miljöpåverkan. . effekt På grund av sina effektiva energiegenskaper är R290 väl lämpad som köldmedium för denna typ av utrustning.

Aftonbladet test 2022: ”tål stora ytor och ändå tyst” I Aftonbladets Big Portable Air Conditioner Test 2022 fick Lyfco OL-BKYR41-A012A2 ett totalpoäng på . Testet säger att den ”behandlar stora ytor och samtidigt är tyst” och att den är ”tystare än många andra luftkonditioneringsapparater i testet. Även de som inte kan hantera samma stora rum.” Modellen fick även bra betyg för den lättanvända APP och värmefunktionen, så den kan användas höst, vinter och vår.

Wi-Fi-stöd med mobilapp Denna AC har WiFi-stöd med mobilapp. Det gör att den kan styras direkt från mobiltelefonen, oavsett plats. Luftkonditioneringen ansluter till ditt lokala Wi-Fi-nätverk och är kompatibel med Tuyan Smart Life-appen.

6. iiglo IIAC9000 aircondition med WIFI

Bästa AC för för små rum

Ni hittar liten smidig AC bärbar HÄR

Det kan vara svårt att koncentrera sig på ett varmt, trångt kontor eller ett rum med för hög temperatur. En iiglo AC luftkonditionering är en kompakt luftkonditionering som är perfekt för det lilla hemmet. Den sänker temperaturen enkelt på ditt kontor eller hem under varma sommardagar.

Luftkonditioneringens kylkapacitet är upp till 9000 BTU. Du kan enkelt ställa in önskad temperatur med hjälp av luftkonditioneringens digitala pekskärm eller den medföljande fjärrkontrollen.

Iiglo luftkonditioneringen har tre hastigheter – låg – medelhög – och kyler snabbt och effektivt rum upp till 20 kvadratmeter. Termostaten varierar mellan 16 och 31 grader. Kylsystemet är utrustat med en timer (24h) och ett viloläge. Ett 150 cm fläktrör ingår.

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis