I samarbete med movehome.se har jag för första gången i mitt liv planerat ett eget hus! Jag har själv bott i lägenhet hela mitt vuxna liv. När jag växte upp bodde jag däremot i ett gammalt ganska orenoverat trähus på landet. Därmed har jag provat på att bo i båda bostadsvärldar och båda har för/nackdelar kan man lätt säga.

Jag fick så en chans att prova på planera ett drömhus online via Movehome och såklart ville jag testa!

Movehome

Här sitter fröken Inredningsvis med storstilade husplaner!

Jag måste väl säga att jag kände mig lätt osäker på detta med att planera datahus. Men när jag väl satt igång gick det lätt som en dans.

Movehome.se hemsida går man bara till Välj hus och sedan följer man helt enkelt bara stegen som står där. Det går inte att misslyckas och alla priser syns direkt så man har verkligen koll på allt

Genom de olika stegen formas snabbt drömhuset fram. Först döper man sitt hus sedan väljer man sin önskade husmodell och efter det alla detaljer som val av fasaden, tak, fönster utseende osv.

När man sedan är nöjd med huset man själv planerat, avslutar man och sparar sitt hus. Nästa steg är att kontakta Movehome.se för ytterligare pris uppgifter för markarbeten, bygge osv. Movehome säljs och tillverkas av hus proffsen Trivselhus, en av de erfarnaste företagen inom husbygge på marknaden. De bygger sedan husen med totalentreprenad där de helt tar ansvar för själva bygget och köparen bara flyttar in

Jag måste säga att planera hus var bra mycket enklare än jag ens drömt om. Därför att Movehome har gjort det så busenkelt att förstå alla stegen, även för hus amatörer som mig:)

Så går ni i husköpar tankar kan jag verkligen rekommendera er att surfa in på Movehome.se och provplanera drömhuset ni också.

Allt börjar med en dröm!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.