Pilates i göteborg: maria provar pilatescomplete

Pilates i Göteborg: Maria provar Pilatescomplete

Någon mer än mig som har problem med ryggen ?? ont som attan efter mycket stillasittande vi datorn. Då ska ni se hit för jag har provat på pilates i Göteborg där jag bor och det ställe jag vart på är i särklass.

Inte ofta som man hittar några bra ställen med pilates i Göteborg,  så jag känner mig extra glad att få dela med mig av mitt besök där :)

Pilates i Göteborg

MG_1873

De otroligt proffsiga pilates tränarna Jasmin och Linda tar hand om sina kunder med värme och omtanke.

Så här härlig ser lokalen på Pilatescomplete ut …..ine illa va :)

Personlig träning ger resultat snabbt och baseras på kundens egna individuella behov.

Träning på pilatesmaskinerna tyckte jag var bäst och man riktigt kände hur ryggen stärktes för varje övning :)

Pilates i Göteborg

Det ställe med pilates i Göteborg som jag har varit på heter Pilatescomplete och ligger centralt på allra bästa läge vid Haga precis nedanför Skansen kronan. Det man slås av först när man kommer in hos Pilatescomplete  är deras FANTASTISKA lokal. Lokalen är stor med jättefönster och extremt högt i tak. Det beror på att byggnaden tidigare varit en fabrikslokal. Man slipper alltså känna klaustrofobisk känskla som många andra lokaler tyvärr har. Inredningen är ljus med härliga rosa accentfärger som ger ljusterapi i sinnet när man kommer in efter att ha vandrat  i ett grått vinterdeppigt Göteborg.

Den typ av pilates som jag har provat på är med personlig tränare och den passar mig allra bäst. Tränaren heter Jasmin och hon är en sådan otroligt proffsig och varm person som direkt ser vart man har dålig hållning på kroppen. Jag fick prova på både pilates på matta med boll och även träna med pilatesmaskinerna. När man har personlig tränare på Pilatescomplete får man ett skräddarsytt program där man stegvis bygger upp kroppen individuellt för bästa resultat.

Efter att ha tränat med Jasmin kändes ryggen genast bättre och humöret på topp när man gick därifrån. Det är det som är det allra bästa med Pilatescomplete den härliga mänskliga stämningen som gör att man direkt känner sig hemma.

Pilatescomplete erbjuder förutom personlig träning, flera olika klasser med matta och redskap, kurser, konstutställningar och föreläsningar. På sommaren har man även härliga utomhusklasser på Pilatescompletes terass med fin utsikt över Haga.

Sammanfattat är Pilatescomplete det bästa stället när det kommer till pilatesträning i Göteborg och jag rekommenderar alla som vill ha en mjuk uppstart i träning och ett fräscht ställe att börja träna där. Ni kan se alla nya kurser och aktuellt schema på deras hemsida HÄR 

OBS Från och med januari 2015 utökar Pilatescomplete sina lokaler till ÄNNU bättre :)

LOVE M

 1. Fotona är tagna av Vegafoto.

 2. Hej Maria! Och tack för det fina blogginlägget om oss!
  Den 10-11 januari har vi invigningsdagar för våra större lokaler med prova på-klasser, demonstrationer och öppningserbjudanden. Varmt välkomna mellan kl 10-16!

 3. Ser kul ut men har aldrig prövat

 4. tack, hoppas du också har haft en mysig helg :)

 5. ser härligt ut!

 6. Spännande att testa på något nytt :)
  Svar: Tack snälla du!

 7. Bra tips! Ser riktigt härligt ut!
  Svar: Ja fläckiga katter har sin charm! Tack detsamma!
  Kram

 8. Gud vad bra det verkar!!

 9. Det där vill jag testa :D

 10. Wow! fantastic <33333333333

 11. tack söta
  åh det där skulle jag lätt vilja prova
  hoppas du får en fin söndagskväll
  kraam

 12. Åh ser riktigt härligt ut!

 13. skulle verkligen behöva ta tag om träna ryggen och pilates är verkligen kul :)

  • Hej! Den 10-11 januari har vi invigningsdagar för våra större lokaler med prova på-klasser, demonstrationer och öppningserbjudanden. Varmt välkommen då mellan kl 10-16!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Annonsering

Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024