Dags för att breda ut picknick filten och njuta av den första sommarsolen. Denna säsong bjuder Hm home på särdeles snygga picknick tips och detaljer – för vem vill sitta på en gammal ful 70-tals filt  :)

Picknick tips

Picknick tips

 

uteliv

A fun and colourful picnic style on a trip to the countryside…I LOVE that Vespa :)

inredningsblogg

prydnadskuddar

The mystical Indian style picnic where you use lots of colourful pillows and blankets :)

solbrillor

Marine style picnic – always classy.

[hr]

Picknick tips

ÄNTLIGEN är värmen här i Göteborg och äntligen är det hög tid för picknick i vårgräset. Jag formligen avgudar att äta ute och då speciellt vid havet där enda ljud man hör är måsarnas avlägsna skrän. Mina favoriter HM Home har tagit fasta på olika picknickstilar i vår och sommar.

Ett picknick tips som kan lyxa till det som i den Indiska varianten ovan och ta med kuddar i flera härliga färger ut i naturen. Eller varför inte ta vespan ut på landet och breda ut den härligt retro-blommiga picknickfilten på sommarängen. Många varianter på samma härliga utetema finns det så det är bara att välja fritt:)

Vilken picknickstil vill ni ha i sommar???

Ha en underbar vårdag!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

40 Comments

 1. Hi Maria! You just made me want to organize a picnic! How amazing! I think that I’d love something in Indian style, I really like to have many cushions to be more comfy! But also the marine style is very nice! Kisses dear, have a great day! xo

 2. Jag såg också de där bilderna hos h&m häromdagen och jag älskar dem! Ser så otroligt somrigt och härligt ut. Mest gillar jag bilden med vespan men det lite bohemiska tältet på stranden ser ju också otroligt mysigt ut :)

 3. Looking at my yesterdays outfit I would definitely look good on the indian pillows :)

  nice post btw,
  makes me want to have picnic just now! Though I plan to have one on Sunday. Hope the week will go quite smooth!

  best, Joanna Julia

 4. Stoffisen Reply

  Som vanligt är all inspiration som du skriver om WOW. Du har en mycket bra talang att skapa intresse i dina inlägg. Även sånna söm jag som inte alls är 100% igt intresserad av inredning tycker om allt.

  Bra jobbat bästa Du!
  Kram
  Stoffe

 5. Delighted you stopped by my Daily Plate of Crazy. And these picnic images are indeed inspirational! Gorgeous colors. Even if it’s a cloudy day, it would be impossible not to enjoy every moment with these patterns and hues.

 6. Så tjusigt.. Man längtar till ännu varmare väder så man kan dra ut på picnik

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.