fbpx

Picknick tips från HM home

Dags för att breda ut picknick filten och njuta av den första sommarsolen. Denna säsong bjuder Hm home på särdeles snygga picknick tips och detaljer – för vem vill sitta på en gammal ful 70-tals filt  :)

Picknick tips

Picknick tips

 

uteliv

A fun and colourful picnic style on a trip to the countryside…I LOVE that Vespa :)

inredningsblogg

prydnadskuddar

The mystical Indian style picnic where you use lots of colourful pillows and blankets :)

solbrillor

Marine style picnic – always classy.

[hr]

Picknick tips

ÄNTLIGEN är värmen här i Göteborg och äntligen är det hög tid för picknick i vårgräset. Jag formligen avgudar att äta ute och då speciellt vid havet där enda ljud man hör är måsarnas avlägsna skrän. Mina favoriter HM Home har tagit fasta på olika picknickstilar i vår och sommar.

Ett picknick tips som kan lyxa till det som i den Indiska varianten ovan och ta med kuddar i flera härliga färger ut i naturen. Eller varför inte ta vespan ut på landet och breda ut den härligt retro-blommiga picknickfilten på sommarängen. Många varianter på samma härliga utetema finns det så det är bara att välja fritt:)

Vilken picknickstil vill ni ha i sommar???

Ha en underbar vårdag!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis