Philippe starck stol i fullt okus

Philippe Starck stol i fullt okus

(Innehåller annonslänkar)

Det blev tyvärr höst snabbare än väntat detta året! Tillbaka till jobb och skola är det så här i Augusti månad. Det kan vara roligt för vissa och vemodigt tungt för andra. Jag har mixade känslor om hösten, den kan vara jättevacker i färgerna men också jäkligt kall och blåsig. Hur som helst är det bara att acceptera vädrets makter och göra det bästa av situationen.

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar i sammet för ett hem med WOW-känsla

För att få upp jobbgnistan är här lite fräck hemmakontor inspiration signerat designern Philippe Starck och hans designklassiker stolar Ghost!

Hemmakontor inspiration

starck stol

Även husdjur gillar designermöbler:)

hemmakontor svartvitt

Ja ja Starck stolen är inte den bästa kontorsstolen jag vet! Men det är så förbannat snyggt att ha denna designerstol vid skrivbordet, speciellt om den som på bilden ovan mixas ihop med en antik möbel som kontrast.

Ibland får fåfängan gå före!

skrivbord trä

Perfektion!

kontorsinredning

hemmakontor rosa

Snygga identiska designkopior av Starck stolen hittar ni HÄR

hemmakontor tips

Hemmakontor inspiration

LÄS MER: 10 billiga sammetsstolar för ett lyxigt hem med wow-känsla

Att använda genomskinliga möbler i ett rum är annars ett smart knep för att snabbt få det att se större och mer rymligt ut. Jag har två Starck-kopior i mitt lilla kök och de var ett av mina bästa köp. Vare sig man väljer en möbelkopia Starck eller originalet, så är det en modern tidlös möbel som passar i alla rum. Jag hoppas att ni gillat min hemmakontor inspiration och att ni får höstglöden att hotta upp kontoret inför en ny jobbsäsong.

Ha en fin ny arbetsvecka!

 

  1. Hallå där!
    Tack för fin inspiration! Ska snart fixa klart dotterns “skrivbordshörna” uppe i lilla hallen utanför hennes rum. En stol behöver hon.. Är de sköna att sitta i de där?
    Ska spara bilderna i min pinterestmapp :)
    Ha en fin måndag!
    Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Annonsering

Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024