I P & Gs senaste kampanj inför Vinter OS 2018 tar de upp berättelser från olika idrottare utifrån en förälders perspektiv. De tar även upp rätten om att vara sig själv trots motgångar och att bryta försommar. Om ett barn tex. har ett handikapp eller blir mobbad, då ser mamman istället potentialen att bli något stort och stöttar på vägen dit. Då en förälders vision om sitt barns lyckliga framtid aldrig bleknar. Oavsett var vi kommer från, hur vi ser ut eller hur vi mår finns alltid en chans till förändring.

Så länge hoppet lyser starkt har alla kapacitet att uppfylla sina vildaste drömmar, om det så är att bli champion i Winter Olympics!

Jag kan starkt dra en parallell till min mors och min relation när jag ser denna kampanj från P&G. Jag var rejält mobbad i en liten håla där jag växte upp. Jag hade därmed en mycket turbulent relation till min mor, då hon fick ta mycket aggression som jag inte vågade visa i skolan. Jag gjorde precis som i videon ovan en gång, jag klippte av mitt långa vackra blonda hår i ren rebellisk anda. Jag kom ihåg hur chockad mamma blev när jag kom ner och mitt hår var borta.

Men hur arg jag än var, hur många utbrott jag än fick så slutade aldrig min mamma tro på mig. Hon sa hela tiden att jag har talanger det gäller bara att jag får utlopp för dem. Hon gav mig värme och kärlek där det i skolan annars bara var mörker, hat och hopplöshet.

Idag några år senare är jag vuxen och idag driver jag en av Sveriges största och populäraste bloggar inom hus och hem. Min talang var nämligen att skriva och att inspirera om skönhet i en allt mörkare värld. Jag hittade min talang och mammas röst har hela tiden funnits med mig på omedvetet plan, att jag kan göra vad jag vill.

Jag säger därför till alla er därute som tvivlar på er själva, att ni är värdelösa. NEJ det är ni inte och ni har talanger i massor det gäller bara att ni letar fram dem.

Kan jag ta mig ur allt det mörker jag varit i med mobbing och långtida kronisk sjukdom, DÅ kan ALLA det. Min mor finns inte i livet längre men jag vet att hon ser mig och jag vet att hon ler från sitt paradis och säger Maria jag är så stolt över dig.

Tack mamma!

LOVE Maria

 

(Detta inlägg är ett reklamsamarbete

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.