En härlig tid står framför oss, en tid då det äntligen är dags att börja trädgårdsplanera!

Att äga ett eget växthus är nog många trädgårdsfantasters våta dröm. På senare år har dock våra växthus utvecklats till något mycket mer än att bara odla grönt i. De vackra inglasade husen används numer även som omtyckta uterum för fester och sällskap.

Ja växthuset har blivit ett allt-i-ett-rum där funktionen är odlande av både växter och vänner.

Detta inlägg tillägnas alla er som har en dröm om ett exklusivt och personligt uterum, där ljuva sommarfantasier blir till verklighet :)

Växthus

växthus

växthus inspiration

Hos Sweden greenhouse är inga uterum-drömmar omöjliga! De hjälper kunden hela vägen från fantasi till verklighet, då med ALLT inklusive möbelsnickeri om detta önskas.

växthus tips

orangeri

Varför inte gå hela vägen och inreda uterummet även för vintern ?

växthus 2

På Swedengreenhouse hemsida hittar ni även massa sköna odlingstips för att lyckas driva upp i växthuset.

arkitekt växthus

Alla de fantastiska växthus ovan kommer från butiken Swedengreenhouse.se Detta företag är specialister när det kommer till växthus och orangeri byggen. De jobbar i ett proffsigt team som innefattar arkitekt, civilingenjör, byggnadsantikvarie och även möbelsnickare. Swedengreenhouse idé är att ingen växthus dröm är för otrolig för att bli sann. De hjälper kunden hela vägen från fantasi till ritning, planering och slutligen bygge.

Med sådan gedigen hjälp blir det då möjligt att få ett växthus vart man än bor och hur växthusläget än ligger. Att inte bara köpa ett masstillverkat växthus har den stora fördelen att man får ett personligt utfört uterum. Sedan är det ju alltid kul att skryta för avundsjuka vänner och bekanta att man själv var inblandad i växthusbygget :)

Så är ni sugna på ett personligt växthus med all hjälp på vägen ska ni bums besöka Swedengreenhouse hemsida.

Alway dream BIG!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

3 Comments

  1. Oh ja tack!
    Vi ska bygga altan i sommar o då funderar vi på att bygga ett ”lusthus” på med hjälp av våra gamla fönster från huset :)
    Ha en fin dag!
    Kram Anna

  2. Jag har ett växthus, men inget i denna klass. Vill gärna ha ett man kan sitta i och kontemplera.
    Ha det bra!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.