Personliga väggar med tavlor från Posterlounge

(I samarbete med Posterlounge)

Det blir en sommar hemma i Sverige i år! När man hela tiden vistas i hemmet kan det då vara extra kul att förnya inredningen. Jag brukar säga att inget kan förändra ett rum så snabbt som genom att byta tavlor. Jag har själv bytt tavlor ofta hemma och blir lika chockad av förändringen varje gång. Vilken tavla man väljer beror helt på stil, färgsättning övrigt i rummet och den känsla man vill ha. Jag anser att rätt tavla kan få själen att sjunga, medan fel tavla kan göra oss deppiga. Motivet i tavlorna påverkar oss mycket mer än vi tror, så välj med omsorg.

Tavlan THE QUEEN ger väggar med hundra procent female power grwww!

Jag visar här min nya tavla från Posterlounge. Den heter passande nog ”The Queen” Jag är ju trots allt the interior queen haha :)

Foto: Posterlounge

Hos Posterlounge kan ni få posters i personligt unikt material på beställning. Välj bland hundratals trendiga vackra motiv. Ni hittar alltid vackra posters och tavlor hos Posterlounge oavsett säsong.

Foto: Posterlounge

Foto: Posterlounge

Jag tipsar idag om en grym posters/tavel butik online vid namn Posterlounge. Här hittar ni posters med motiv för alla smaker och inredningsstilar. Det som är unikt med Posterlounge från andra posters butiker är att kunder själv kan välja vilket material de vill ha sin tavl. Kunden kan få material som canvas, akrylglas, galleritryck, aluminium, PVC eller trä. Varje tavla produceras unikt för kunden, vilket ger en mer personlig poster än bara massproducerad. 

Jag är supernöjd med min tavla ovanför öppna spisen. Den ger ett sådans starkt statement i rummet och just en lejoninna känns som mitt spirit animal. Dvs jag är en fighter som aldrig ger upp och även när jag vart på botten reser jag mig alltid och går vidare. Tavelmotiv är viktigare än man tror, så jag ber er välj vad NI vill ha på väggarna och inte för att 1000 andra har samma tavla på Instagram.

Stay safe and personal!

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 234 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis