fbpx

Personliga soffor online från The Sofa Store

(Innehåller The Sofa Store annonslänkar)

På en klonad inredningsmarknad kan det vara svårt att hitta möbler som sticker ut från massan. I detta inlägget har jag därför lagt fokus på unika soffor som inte syns i alla butiker. På Instagram tex. där ser man ständigt samma möbler från samma företag cirkulera runt förevigt. Jag kan personligen tycka det känns ganska trist och ospännande med samma möbler i varenda hem. Det handlar såklart om trycket från trender och att man vill hänga med som alla andra.

LÄS MER: Här är höstens trendigaste sammetsmöbler och ni vill ha dem

Men vill ni inte vara som alla andra utan vill hitta fåtöljer soffor online som skiljer sig från mängden då ska ni spana in detta inlägget. Jag tipsar här om soffor och möbler från The Sofastore där kvalitet går får kvantitet. Vad passar väl bättre än att starta en helt ny säsong med en helt ny unik soffa?

Hörn och modulsoffor

Soffan Alexis ovan är en byggbar soffa som man kan bygga och designa efter personlig smak. Den finns i 100-tals olika färger, tyger och utföranden. Ni hittar alla delar till Alexis HÄR

Hörnsoffor ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Är ni ute efter större specialanpassade soffor då ska ni kolla in The Sofa Stores flexibla hörn- och modulsoffor. De kommer i ett oändligt antal utföranden och går att anpassa personligt efter rummets karaktär och form.

Stilrena 3 – sitssoffor

Soffor ovan hittar ni uppe från vänster: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Divansoffor att trivas i

Divansoffor ovan finns: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

jag älskar divansoffor och har själv en hemma. Det ger rummet en lyxig känsla och får en vanlig soffa kännas mer rymlig. Perfekt för Fredagsmys med älsklingen och favoserien på Netflix :)

Soffbord att matcha soffan med

Soffbord ovan hittar ni: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

The Sofa Store har inga billiga lågprissoffor som de flesta andra butiker online. De satsar istället på kvalitet och bästa komfortupplevelse i form av Dansk designade premiumsoffor utan fördyrande mellanhänder. Kvaliteten kommer alltid först hos The Sofa Store och att sätta en riktigt personlig prägel på drömsoffan. De handplockar även kvalitetstyger från de bästa väverier runt om i Europa. Allt för att kunden ska få en så personligt anpassad soffa som möjligt.

Är ni typen som absolut vill provsitta en soffa innan ni köper? Då kan ni bege er till The Sofa Stores fysiska butik i Stockholm. De har nämligen ett showroom på Hornsgatan 84 i Stockholm. Där presenterar The Sofa Store några av sina populäraste soffmodeller och ni får bra hjälp från kunnig personal som kan allt om soffor.

Kort sagt vill ni ha en unik personlig soffa som inte syns i varenda Instagramhem, då är det The Sofa Store ni ska besöka. De flesta av deras soffmodeller går att få som 2-sits, 3-sits eller större. Begränsningar är inget ord som passar in på The Sofa Store. Deras hemsida hittar ni HÄR

Hoppas ni hittar drömsoffan nu :)

LOVE M

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis