Personliga konsttryck från Brownbetty of Sweden

På senare år har det blivit allt mer poppis att ta sin konst från papper till prydnadskuddar. Idag har jag letat fram en härlig personlig butik vid namn Brown Betty of Sweden. Den kreativa tjejen Chris bakom butiken gör unika konsttryck som hamnar på både kuddar och möbler.

Här är några urval av hennes fantastiska konst och interiör!

Konsttryck

konsttryck prydnadskuddar

rokokostol brownbettyofsweden

Denna fantastiska rokokostol i modern tappning är tillverkad i ett samarbete med BVN Design Stockholm och de är även de som fotat bilden ovan.

brownbettyofsweden

Här är konstnärinnan Chris i egen hög person!

prydnadskudde konst

kuddar utomhus

Kuddarna kommer nu även lanseras i utomhusformat och första exen att se finns på Foodexpo mässan i Hearning i Danmark nu i början på mars. En perfekt idé för vårt regniga sommarklimat med kuddar som håller stilen även i ösregn :)

konst inredning

Foto bild 1, 5, 6: Malin Nilsson

Konsttryck

Chris skapar från hjärtat och det syns då varje verk är unikt och inget annat likt. Konceptet som butik brownbetty.se står för är hållbara konstryck på inredning för både inne och utemiljö. Alla produkter är dessutom tryckta med miljötänkande och är 100 % svensktillverkade.

Köper man dessutom kuddar från art Collection serien går hela 50 % till föreningen Maskrosbarn. Detta är en anhörigorganisation för barn som växer upp med trasiga föräldrar i missbruk och psykiskt dåligmående. Chris har själv den bakgrunden, men genom sin konst har hon omvandlat mörker till ljus och hjälper nu andra i samma sits som hon själv var.

Jag gillar starkt folk som varit på botten men som reser sig upp och gör något bra av det dåliga som hänt. Konsten är ett uttryck för alla människor men speciellt för de med ångest. Inget suddar ut mörker som att gå loss med pensel och färg. Ja att uttrycka känslor genom bild är starkt läkande på alla plan.

Vill ni hjälpa maskrosbarn och få riktigt snygg inredningskonst på köpet besöker ni brownbetty HÄR

Ur konsten föds förändring!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

2 kommentarer

ina torsdag, mars 3, 2016 - 11:20

Fina. Det är så kul att det blir mer och mer poppis med färg igen!

Svara
Maria Ljungström torsdag, mars 3, 2016 - 13:24

JAAA men visst är det underbart :) Mer färg åt folket!

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 kommentarer 160 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis