Personliga julklappar och julklappstips

Hög tid för julklappstips här på bloggen! Jag gillar att föra fram mindre butiker i ljuset och idag tipsar jag om en riktig webshop pärla. Det kan vara svårt att hitta julklappar som känns personliga och unika. De stora butikerna erbjuder ofta varor som syns i var mans hem. Då är det bättre att kolla in mindre webshoppar eftersom de ofta tillverkar unika produkter som inte syns överallt. Det är en av de roligaste uppgifterna som inredningsbloggare, att hitta nya butiker att tipsa om.

Julklappstips

Det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden!

Veckans valda webshop är sotsweden.se som är en genuin liten butik där personliga produkter kommer före massproduktion. Jag brukar förespråka att det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden i hemmet. Sotsweden.se är inne på samma linje och erbjuder därmed många unika små inredningsdetaljer. Sotsweden.se tillverkar även och designar alla deras produkter själva. Detta gör deras produkter till den perfekta gåvan eller julklappen.

Just nu får ni även 15 % rabatt på ett köp ur Sots sortiment om ni använder koden inredningsvis15

Ge bort en unik personlig julklapp i år som är tillverkad med själ och känsla bakom :)

Ha en fin vecka!

LOVE M

JULSHOPPEN

Nordic Nest
918 SEK1.299 SEK
KÖP HÄR
Ellos
439 SEK549 SEK
KÖP HÄR
Ellos
639 SEK799 SEK
KÖP HÄR
Ellos
1 119 SEK1 399 SEK
KÖP HÄR
Ellos
399 SEK499 SEK
KÖP HÄR

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis