Hög tid för julklappstips här på bloggen! Jag gillar att föra fram mindre butiker i ljuset och idag tipsar jag om en riktig webshop pärla. Det kan vara svårt att hitta julklappar som känns personliga och unika. De stora butikerna erbjuder ofta varor som syns i var mans hem. Då är det bättre att kolla in mindre webshoppar eftersom de ofta tillverkar unika produkter som inte syns överallt. Det är en av de roligaste uppgifterna som inredningsbloggare, att hitta nya butiker att tipsa om.

Här får ni julklappstips från veckans webshop sotsweden.se där personliga och unika klappar utlovas.

Julklappstips

Det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden!

Veckans valda webshop är sotsweden.se som är en genuin liten butik där personliga produkter kommer före massproduktion. Jag brukar förespråka att det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden i hemmet. Sotsweden.se är inne på samma linje och erbjuder därmed många unika små inredningsdetaljer. Sotsweden.se tillverkar även och designar alla deras produkter själva. Detta gör deras produkter till den perfekta gåvan eller julklappen.

Just nu får ni även 15 % rabatt på ett köp ur Sots sortiment om ni använder koden inredningsvis15

Ge bort en unik personlig julklapp i år som är tillverkad med själ och känsla bakom :)

Ha en fin vecka!

LOVE M

JULSHOPPEN

Homeroom
1 199 SEK
Newport
799 SEK
Nordic Nest
918 SEK1.299 SEK
Newport
7 500 SEK
Ellos
439 SEK549 SEK
Ellos
639 SEK799 SEK
Ellos
1 119 SEK1 399 SEK
Newport
1 899 SEK
Ellos
399 SEK499 SEK
Jotex
599 SEK
Jotex
699 SEK
Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.