fbpx

Holmbytorp: Personliga julklappar

Så var det dags för lite härlig julklappsinspiration igen och denna gången är det holmbytorp.se som hamnar i rampljuset. En underbar liten butik med lantlig och naturlig inredning som passar perfekt i stugorna nu till jul :)

holmbytorp

inredningstips

julklappar

Butiken Holmbytorp säger själva att de har saker i enkel, naturnära design för alla som gillar ett hem i rustik och naturlig stil. Hos dem hittar du noga utvalda produkter från danska Bloomingville, House Doctor, Madam Stoltz, Cozy Room, Hübsch Home Interior and Design och Trademark Living.

badrumsinredning

ljus

porslin1

inredningsblogg

koksbankar

julstjarna

Härliga jobbprylar är perfekta hårda paket till varje hard working girl :)

uggla

Holmbytorp

Det som är unikt med holmbytorp.se är att de ser varje kund personligt och kan därmed köpa in varor anpassade efter varje kunds önskemål. Marthina som jobbar på Holmbytorp är väldigt mån om kunderna, hon packar bla. alltid in varorna i vackert papper…hennes motto är

Kunden ska alltid vara nöjd, då är jag nöjd.

Ett mycket bra motto :) Jag gillar verkligen mindre och mer personliga butiker bäst, de har en charm som inte de stora affärsjättarna har. Lite som en mysig lanthandel förr i tiden där människor stannade upp för att samtala i vardagen.

I en tid av alldeles för många kyliga maskiner behövs mänskliga möten och värme, även om det är i kön på ICA maxi :)

Kolla in denna mysiga butik och ha en kanondag, sötnosar!

LOVE M

holmbytorp

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis