Its all about the details brukar man ju säga i modebranschen. Det mottot har även denna veckans valda webshop vid namn Nobelia. Jag har själv många gånger sagt hur viktigt det är att tänka efter vilka inredningsdetaljer man väljer ut i ett rum och vart man placerar dem. Det är med detaljer som med textilier, vid rätt val kan de göra magi i rummet. Det vi sett mycket på Instagram de senaste åren är vaser och framför allt bubbelvaserna. Jag tycker inte man ska välja detaljer efter trender, utan gå efter vad hjärtat vill. Det vill säga välj de detaljer som känns bäst och personliga just i ert hem.

Några som kan det där med de små rätta detaljerna är butiken nobelia.se och här är ett smakprov från deras sortiment.

Personliga inredningsdetaljer

Ni hittar alla fina detaljer ovan HÄR

Ljuvliga våriga inredningsdetaljer från Nobelia att smycka kök eller uteplats med.

Denna veckans valda webshop är den fina butiken Nobelia.se Det är en sådan där mindre mysig butik som satsar på det där lilla extra. Nobelia erbjuder även inredningstjänster som homestyling. Men främst har de sin webshop där de satsat på noga utvalda inredningsdetaljer för alla smaker. Produkterna har en lantlig rustik stil och passar därför perfekt i sommarstugan eller hem med lantlig inredning. Några märken Nobelia har är Gripsholm, IB Laursen, Interiörhuset och Svanefors.

Nobelia är en perfekt presentbutik för alla som vill ge bort detaljer med det där lilla extra. Inredningsvis nisch är ju Its all about inspiration Nobelias egna nisch är:

Its all in the details

Det är just det inredning handlar om att inreda i det stora men satsa krutet på de små små detaljerna. Så vill ni krydda ert hem med det där lilla extra då rekommenderar jag er varmt ett besök till Nobelia interiör och deras webshop Nobelia.se Ni kan följa Nobelia på FB HÄR och deras Instagram HÄR

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

2 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.