Perfekta gardiner med en måttbeställd gardinskena

Perfekta gardiner med en måttbeställd gardinskena

Gardiner är inte uteslutande till för praktiska ändamål, som att förhindra insyn eller för att minska mängden ljus utifrån. Gardiner är en fantastisk inredningsdetalj eftersom de får ditt hem att kännas mer ombonat och mysigt. Men för att skapa den känsla du vill ha med hjälp av gardiner måste de hängas upp på rätt sätt, annars finns det en risk för att resultatet kommer att kännas stökigt. Genom att hänga upp gardinerna med en skena kan du skapa ett ståtligt och elegant intryck som förändrar hela rummets karaktär.

Gardinskenor kan monteras antingen på väggen eller i taket så att gardinerna omsluter hela väggen. Resultatet blir en härlig hotellkänsla, samtidigt som det ger ett intryck av att rummet har högre takhöjd. Luxaflex erbjuder måttbeställda gardinskenor för både tak och väggar, med eller utan motor, så att du kan skapa exakt det uttryck som du önskar i ditt hem.

Gardinskenor efter dina önskemål

Oavsett om du ska hänga upp ett par nya vackra gardiner i vardagsrummet eller om du flyttar hemifrån för första gången och behöver rama in alla dina rum, erbjuder Luxaflex gardinskenor som passar alla behov.. Med en vägg- eller takmonterad gardinskena som skräddarsys enligt dina önskemål kan du få ditt rum att se både större och mer elegant ut. Gardinskenor har blivit ett mycket populärt sätt att hänga upp gardiner, delvis tack vare den flexibilitet de erbjuder, men kanske framför allt på grund av det stilfulla intryck det ger.

Det finns olika typer av skenor att välja mellan, så att du kan anpassa dem efter dina behov. Hos Luxaflex kan du välja mellan skenor med en eller två spår, där två spår är idealiska för tjockare gardiner. Skenorna kapas dessutom till den längd du önskar, och du kan få dem rundbockade, vinkelbockade eller specialbockade om du vill ha en unik form. Luxaflex erbjuder även motoriserade skenor med vilka du kan styra dina gardiner med en app eller fjärrkontroll.

Få rådgivning och hjälp med montering

Om du behöver hjälp finns Luxaflex där för dig. De erbjuder inspiration och rådgivning i sina butiker, men kan också ge dig rådgivning i hemmet genom att ta mått och bedöma ljusinsläpp på plats. Utöver deras skräddarsydda skenor som ger ditt hem en inbjudande touch, kanske du vill ha ett par måttbeställda plisségardiner med en diskret design som optimerar ljusreglering och avskärmning av rummet. Oavsett vad du önskar hjälper Luxaflex dig att hitta det du vill ha och hjälper dessutom till med montering vid behov.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024