Paris känsla

paris mood

paris balcony

paris claverie

paris lingerie

paris bike

paris shutters

chanel paris

paris france

garderobsinredning

sangavel

uteliv

Bonjour mes amis! Jag var i Frankrike i höstas och har en stark längtan tillbaka dit just nu. Maten, miljöerna, de vackra modemedvetna människorna OCH chokladmacarons från himmelriket :) Vad är väl mer VÅR än Paris på våren…såg nyss en bild där det stog Paris IS spring. Det kan vi nog alla hålla med om eller hur?

Jag vill cykla runt i egen takt och andas den genuina franska stadsandan. Stanna till vid ett mysigt cafe, äta en pain au chocolat och samtala på flytande franska (I wish) med lokalbefolkningen. Vakna upp på ett lyxigt franskt hotell i sann Chanel-anda och äta frukost på balkongen med Eiffeltornet som närmaste utsikt. Sedan vandra vidare mot nya spännande okända platser och möten i Paris… om våren.

I’m in the mood for Paris :) Vad ger er den där rätta vårkänslan??

Ha en kanonhelg!

LOVE M

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024