Budgetlyx - 7 billiga pallar under 1500 kr

Budgetlyx – 7 billiga pallar under 1500 kr

(Innehåller annonslänkar)

Jag ska nu avslöja att jag är helt besatt i puffar jag vet inte när min obsession startade men så är det bara. Det är något med de små runda häftade puffarna som får mitt inredningshjärta att klappa hårdare. Är de dessutom sammetsbeklädda blir jag halvgalen av exaltering. En annan smart liten möbel är pallen, som även kan fungera som stege i vissa fall. Pallen funkar även bra som extramöbel att flytta runt i hemmet vid behov.

LÄS MER: Fynda billiga soffbord på REA just nu

Här tipsar vi nu billiga pallar för alla smaker och som gör sig fint i hela hemmet!

Pallar

Svart pall ovan finns HÄR

Ni hittar träpall ovan HÄR

Ni hittar pall ovan HÄR

Pallen ovan HÄR

Pallen ovan HÄR

Ni hittar blå pallen ovan HÄR

Ni hittar möbel ovan HÄR

Så förvandlar du pallen till ett praktiskt blickfång hemma

En stoppad eller kubformad pall kan användas inte bara för att förvara saker utan har även andra funktioner. Gillar du inte pallar med lock på, finns många andra sätt att använda pallar. Vi har samlat några till dig här:

• Stöd dina fötter: Om du har en ganska liten soffa eller vill spendera lite kvalitetstid i en fåtölj i läshörnan kan du använda vår fotpall för att göra dina trötta fötter en tjänst . efter en lång dag. dag och koppla av.

• Som soffbord eller sidobord: Speciellt när det är gäster hemma och det är lite plats för ett litet soffbord är det bekvämt att ha en pall som en inbjudande extra yta som kan innehålla t.ex. fjärrkontroll, tidningar eller snacks. Särskilt i små lägenheter är det bra om möblerna utför flera uppgifter samtidigt. Tack vare pallens lätta vikt kan du enkelt och smidigt flytta den till önskad plats och använda den till exempel som ett sängbord eller ett sidobord.

• Minnesvärt tillbehör: Pallen är också en idealisk lösning för tomma hörn i hemmet där det inte finns någon dekoration. Använd den som ett blickfång, till exempel genom att välja en av våra sammets- eller fuskpälsmodeller som säkerligen kommer att dra till sig uppmärksamhet.

• Smidiga små sittplatser: gäster, små barn eller så kan du sitta på en pall utan att belasta rygg eller armstöd. Även framför dukar eller enstaka bord är väskor eller pallar ett elegant tillskott.

REA FYND SHOP

Monaco premium fåtölj
Soffadirekt
59956995
Boogi fåtölj bouclé soffad shop
Soffadirekt
42956495
Anglet soffbord svart  k - soffbord
Soffadirekt
8003995 - 80 %
Margo soffbord
Soffadirekt
1139 - 70 %3795
Velvet sand sänggavel
Soffadirekt
27954395
Alicia soffbord svart
Soffadirekt
10952255 - 51 %
Hamilton sittpuff
Soffadirekt
17954495 - 60 %
Metz sänggavel
Soffadirekt
12953495 - 63 %

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Men ååh vilka snygga pallar. I synnerhet den där vita runda pallen :)

    • Supertack:) bra att du gillar och visst är den läcker OCH inte dyr heller! XO

  2. Gillar verkligen pallar! Speciellt med vackra små ben.

  3. Nice post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Kontakta oss

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024