Lantlig inredning online – Balders hage

Vart hittar man lantlig inredning online som inte osar Shabby uttjatat ???  Jo från en butik jag ofta besöker här i min kära hemstad Göteborg. Det finns massa sköna små inredningsbutiker i min stad och snart kommer jag göra en lista vilka som är värda ett besök….stay tuned : )

Lantlig inredning online

lantlig inredning online

 

retro inredning

porslin

inredningstips

stolar

Underbar färgglad lantlig inredning online från Balders Hage i Göteborg. De har både fysisk butik här sam webshop fylld med härliga lantliga och retro fynd.

koksinredning

baldershage

utemobler

Lantlig inredning online

Det är med stolthet jag presenterar dagens butik. Den heter Balders Hage och har både webshop och butik IRL i min vackra stad Göteborg. Denna lilla butik är en lantlig inspirationskälla utan botten. Baldershage.se är ett genuint familjeföretag som startade redan 1973. Framförallt har Balders Hage många retro produkter som bla. söta plåtburkar med 50-talstryck. Butiken är just nu sprängfylld med härliga vårnyheter så skynda gå in HÄR och gör köket vårnytt :)

Är ni någon gång på besök i Göteborg MÅSTE ni besöka Balders Hage…butiken ligger inte långt från Brunnsparken mer bestämt på Södra hamngatan 25. Ni kan läsa mer om den här:
http://www.baldershage.se/butiken-i-goteborg–i-51.aspx

Ha en underbar dag, sötnosar!

LOVE M

 

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis