Vart hittar man lantlig inredning online som inte osar Shabby uttjatat ???  Jo från en butik jag ofta besöker här i min kära hemstad Göteborg. Det finns massa sköna små inredningsbutiker i min stad och snart kommer jag göra en lista vilka som är värda ett besök….stay tuned : )

Lantlig inredning online

lantlig inredning online

 

retro inredning

porslin

inredningstips

stolar

Underbar färgglad lantlig inredning online från Balders Hage i Göteborg. De har både fysisk butik här sam webshop fylld med härliga lantliga och retro fynd.

koksinredning

baldershage

utemobler

Lantlig inredning online

Det är med stolthet jag presenterar dagens butik. Den heter Balders Hage och har både webshop och butik IRL i min vackra stad Göteborg. Denna lilla butik är en lantlig inspirationskälla utan botten. Baldershage.se är ett genuint familjeföretag som startade redan 1973. Framförallt har Balders Hage många retro produkter som bla. söta plåtburkar med 50-talstryck. Butiken är just nu sprängfylld med härliga vårnyheter så skynda gå in HÄR och gör köket vårnytt :)

Är ni någon gång på besök i Göteborg MÅSTE ni besöka Balders Hage…butiken ligger inte långt från Brunnsparken mer bestämt på Södra hamngatan 25. Ni kan läsa mer om den här:
http://www.baldershage.se/butiken-i-goteborg–i-51.aspx

Ha en underbar dag, sötnosar!

LOVE M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

21 Comments

 1. Stoffisen Reply

  Underbara sommarfärger.
  Nu längtar jag massor till sommaren!!

  Kram
  Stoffe

 2. Seems a nice and adorable shop! What a lovely stuff they got!:) Have a great weekend Maria, kisses and hugs! xo

 3. Tack för titten inne hos mig. Balders hage besöker jag alltid när jag besöker Göteborg. Der är ett måste helt enkelt. Sedan så blir det ett cafe där i närheten också . Har bokat en ny tripp till Göteborg i april och då hoppas jag våren har kommit igång där nere.

 4. Det blir nog ett besok dar nar vi ar hemma till pask! Tack for tipset!
  Kram!

 5. This shop looks wonderful! So wish I lived there so I could shop here! I saw desk like this online and wanted to get it but the one I looked at was 30 inches high and I need for my desk to be 29 inches high, and this was so HARD to find. But I finally found a pretty white desk that is 29 inches high at a company here in the states called Wayfair. Your blog is great! Following back on Bloglovin : )

  Ali of

  http://www.dressingken.com

  Denna butik ser underbart! Så önskar jag bodde där så jag kunde handla här! Jag såg desk Gillar du online och ville få det men jag tittade på var 30 inches hög och jag behöver för mitt skrivbord är 29 inches hög, och det var så svårt att hitta. Men jag hittade till slut en ganska vit skrivbord som är 29 inches hög på ett företag här i staterna kallas Wayfair. Din blogg är bra! Efter tillbaka på Bloglovin:)

  Ali av

  http://www.dressingken.com

 6. How beautiful this shop is and love all the beautiful things there and thanks for sharing.
  Many thanks for visiting me and you asked how to follow my blog – have now set up follow by email or Google friend connect.

  Happy Sunday
  hugs
  Carolyn

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.