fbpx

& Other Stories nyheter höst 2023

& Other Stories visar oss vägen till årets hetaste höstmode. Vi ser fortfarande mycket mönster och mörkgrönt är säsongens stora IT-färg. Vi ser mycket av looken ”casual chic” i höst/vinter. Det vill säga lagom dress upp till vardags. Oversized kavajer matchas med relaxa ljusa jeans och en stickad polo. En helt ny härlig säsong står för dörren och det är dags att rusta upp höstgarderoben med lite nytt höstmode.

LÄS MER: Hetaste höstskor 2023 – dessa skor trendar störst

Här får ni våra favoriter från & Other Stories nyheter höst 2023!

& Other Stories nyheter

Trendig tweedjacka ovan finns HÄR

HETA NYHETERNi hittar lång trendig kjol HÄR

Nyheter ovan 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

TWEED TRENDAR!

Trendiga tweedbyxor ovan HÄR

Beige tröja HÄR

Svart linne HÄR

Nyheter ovan 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Kavaj ovan

Ni hittar tröja HÄR

& Other Stories historia

Ja & Other Stories” är class all the way! Storyn bakom & Other Stories är att några modemedvetna inom HM koncernen från start utvecklade sitt varumärke i allra största hemlighet. Från början var det tänkt att de skulle bli ett nytt skönhetsmärke. Men så blev det inte. Samuel Fernström som är ansvarig för & Other Stories förklarar att de istället ville skapa en helhet, en hel look. Och nog blev det en helhet. & Other stories har makeup, hudvård, kläder och mängder av accessoarer. Priserna pendlar mellan 50 kr och 3 000 kr, allt beroende på material.

Plaggen kommer vara uppdelade i olika sk. fashion stories med mycket inspiration från high fashion i Paris. Skorna till de två första av de fyra stilarna är det Acnes skodesigner Nicole Wilson som står för.

Första svenska butiken öppnade i Mars på Biblioteksgatan i Stockholm och den är hela 700 kvardratmeter stor, 100 var för de olika inriktningarna och hela 100 kvadrat till bara skor. Butiker kommer även att poppa upp i Barcelona, Berlin, Köpenhamn, London, Milano, Paris och de har en webbshop på stories.com.

Jag har alltid gillat Hm och deras nytänkande…ett företag med många bollar i luften och som är i ständig förändring, just how I like It. Jag vill inte ha några andra historier. Det räcker med Other stories :)

Vad gillar ni HMs baby, & Other Stories?

Ha en kanondag!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis