fbpx

Orientaliska möbler online från Boca living

Jag har alltid haft en stor passion för orientalisk inredning och då framför allt orientaliska möbler. I ett land där den kyliga minimalismen regerar är den mustiga orient stilen ett behövligt motgift. Några orientaliska möbler och detaljer gör genast ett rum varmt, exotiskt och ombonat.

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar som rockar hemmet hårt

Faktum är att orientalisk inredning gör sig allra bäst i vår Nordiska hemmiljö, då varmt och kallt möts och bildar den perfekta balansen.

Orientaliska möbler online

Denna veckas valda webshop Boca living säljer gudomligt vackra orientaliska handgjorda möbler. Ingen möbel är den andra lik vilket ger en genuin äkta prägel.

Tips: orientaliska möbler är ofta mörka eller starkt färgade. De gör sig därför perfekt i ett modernt rum där inredningen är ljus och sparsmakat möblerad. Låt den orientaliska möbeln bli rummets vackra smycke och mittpunkt, dit ögat lätt når med njutning.

orientaliska mobler 1

orientalisk inredning

Svart antikt konsolbord Shang som passar perfekt i svartvit inredning :)

orientaliska lampor

Devine krystal lampkrona och svart kinesisk bordslampa.

Orientaliska möbler + modern inredning = sant

inredning inspiration

Den råa slitna ytan ger möblerna den där unika antika känslan.

Svart skåp Ganzhou och byrå Liljang.

orientaliska mattor

Äkta handknutna orientaliska mattor gör vilket golv som helst lyxigt. Mörkgrå matta Reloaded och beige patchwork matta.

inredningsbloggar

Fantastiskt vacker kinesisk skänk Taizhou som förtjänar hedersplatsen i hemmet :)

svensk inredningsblogg

Modern inredning matchar perfekt ihop med orientaliska möbler. Här ser vi moderna stolar med industrikänsla från Boca living som inte bara har orientalisk inredning :)

Moderna stolar Bos vintage

orientaliska mobler

Antikt urläckert vitt orientaliskt skåp Quinshou

Jag har denna veckan letat fram en riktigt bra butik vid namn Boca living som specialiserar sig på orientaliska möbler online. Butik Boca producerar unika och handgjorda möbler, mattor och design. Alla orientaliska möbler Boca living säljer har hämtad inspirationen från eran i det gamla Kina. Varje möbel kan fås personligt skräddarsydd helt efter kundens egna behov. Bocca living går efter mottot en möbel är inte bara en möbel, det är en del av ditt hem.

Inredning med själ, råhet och lyx

Boca living säljer dock inte bara orientaliska möbler utan har även modern industriell inredning i sitt sortiment. De vill att hemmamiljön ska ha en del av det förflutna, en del av framtiden och allt vävs samman i nuet. Personligen tycker jag kombinationen modern dekor och orientalisk inredning, speciellt gamla Kinesiska skåp…är otroligt vacker.

Det är lätt att förlora sig bland alla vackra möbler på Bocca livings hemsida. Unikt tillverkade möbler med själ som går vidare i generationer, det i sig är för mig ett genuint hantverk :)

Ha en härlig helg :)

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis