Orientaliska möbler – rummets smycke

Är ni trötta på ljust, fräscht, kliniskt och minimalistisk dekor? Då ska ni se hit idag för jag har hittat en riktig godisbutik av orientalisk inredning.  Jag älskar själv inredningsstilen med influenser av fjärran österland och butik Blå Lotus säljer möbler som ger vilket kallt hem som helst värme, mystik och ombonad.

Jag låter bilderna själva tala sitt egna magiska språk :)

Orientaliska möbler

 

inredningsbloggar

kista

Precis ett sådant här magiskt skrin drömde jag om som barn. Att fylla med hemligheter och drömmar om mystiska spännande länder jag inte än besökt :)

svenska inredningsbloggar

Vackert hantverk med gammal Kinesisk dekormålning på skåpen!

inredningsblogg

Vid de här urläckra skrivborden hade jag kunnat tänkt mig att blogga från :)

inredningsblogg 5

img_6933

Orientaliska möbler

Hos veckans valda webshop Blå Lotus hittar man allt från vackra kinesiska skåp, TV-bänkar till orientaliska lampor och väggbonader. De bjuder även på Kinesisk och Tibetansk inredning med mycket vackra unika handmålade detaljer och möbler. Vi i Sverige behöver mer värme och färg i vardagen och därför behövs butiker som denna.

Blå Lotus har funnits sedan 2004 och erbjuder skräddarsydda personliga möbler.  Det ger kunden unik valfrihet och stilfulla möbler specialgjorda för varje hem. Förfrågan om detta är kostnadsfri och görs direkt via e-mail. Det sker sedan en konsultation med en verkstad i Kina som meddelar pris och leveranstid till kunden. Man får alltså en egen orientalisk personlig möbel, gjord genom gediget vackert hantverk med själ. Detta är sällsynt i en värld av klonad massproduktion :)

Vad gillar ni orientaliska möbler ??

Ha en härlig dag, sötnosar :)

LOVE M

 

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis