fbpx

Orientalisk inredning med värme och känsla

Trött på det minimalistiska pessimistiska ??? då ska ni kolla in dagens inlägg med spicy möbler som garanterat rockar rummet !

Det handlar om Kinesiska möbler och själv alltid haft en stor passion för orientalisk inredning. I ett land där den kyliga minimalismen regerar är den mustiga orient stilen ett behövligt motgift. Några orientaliska möbler och detaljer gör genast ett rum varmt, exotiskt och ombonat.

Faktum är att orientalisk inredning gör sig allra bäst i vår Nordiska hemmiljö, då varmt och kallt möts och bildar den perfekta balansen. Så låt oss krydda upp hösten med heta färgade kryddor i form av mystisk orientalisk inredning !

orientalisk inredning (2)

Kolla in denna orientaliska kistans hantverk är det bara inte UNDERBART :) Kistor är inte bara snygga som soffbord utan funkar även som smart förvaring.

orientaliska möbler online

Mörk orientalisk inredning gör sig väldigt fin ihop med mörkblå inredningsdetaljer som kuddar.

kinesiska skåp

kinesiskt skåp svart

Fantastisk vackra Kinesiska skåp finns hos denna veckas webshop Medleystrade.se specialister på orientalisk inredning.

orientalisk inredning online

asiatiska möbler

De otroligt vackra Kinesiska möblerna ovan kommer från veckans webshop Medleystrade.se Denna butik har specialiserat sig på bara orientalisk inredning av högsta kvalitet och klass. Medleystrade säljer bara handgjorda möbler som är nyproducerade av gammalt Kinesiskt hantverk. Samma typ av Kinesiska möbler som var inne under Ming dynastin är minst sagt lika moderna idag några hundra år senare :)

Jag gillar verkligen butiker som denna som tar det gamla genuina, bevarar det men ändå strör en ny touch över det hela. Själv hade jag inte sagt nej till det klarröda Kinesiska skåpet ovan det är ju bara så vackert att man tappar andan.

Jag hoppas nu att ni blivit sugna på att besöka veckans webshop och kanske spica upp hemmet med lite orientalisk inredning i höst :)

Mer mystik och orientalisk kryddning åt vår bleka dekor !

LOVE M

 

orientalisk inredning

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis