fbpx

Nytt koncept hotell i Stockholm – Downtown camper by Scandic

(Innehåller soffadirekt länkar)

Jag var nyss på snabbvisit huvudstaden och bodde då på ett nytt koncept hotell i Stockholm. Hotellet heter Downtown camper by Scandic och ligger så centralt det kan göra. Det var det jag gillade mest med detta hotell när jag trött klev av tåget från GBG, att det låg med bara gångavstånd från Centralen. Mitt första intryck av hotellets dekor är att den flirtar väldigt mycket med vildmark och campinglivet.

LÄS MER: REA på inredning med upp till 70 % rabatt just nu

Här följer lite bilder från Downtown camper by Scandic med klara Twin Peaks vibbar , här ser ni själva vad jag menar!

Så här såg hotellrummet ut som jag bodde i under vistelsen på nya hotellet Downtown camper by Scandic.

Dekoren flirtar hela tiden med ett aktivt vildmarksliv!

En väldigt stor restaurangdel och bar perfekt för partysugna hotellgäster.

Downtown camper by Scandic kallar sina konferensrum för kreativa ytor. Det passar bra då dessa rum är inredda med spel och kul grejer som gungor, perfekta för busiga barnsliga vuxna.

Dekoren går allmänt i olika träslag mixat med brända röda toner på textilier, vilket ger en varm välkomnande känsla i hela hotellsfären.

Väl tilltagen salong för föreläsningar eller varför inte en filmkväll med kollegorna.

Eftersom hotellet låg så nära centrum och alla butiker tog jag mig en rejäl runda bland flera inredningsbutiker under min vistelse. Stockholm har ju SÅ mycket mer att erbjuda inredningstokiga som mig, än vad Göteborg har. Faktum är att jag skäms nästan för hur lite Göteborg har att erbjuda på inredningsfronten:( Skärpning där!

LÄS MER: Lyxig belysning med rabatt – Veckans inredningsfynd

Hotellet är stilrent med öppna stora ytor och lite lekfulla konferensrum, som hotellet själva har valt att kalla kreativa ytor. Downtown camper by Scandic är ett koncepthotell som erbjuder massor av aktiviteter för alla aktiva och lekfullt nyfikna  hotellgäster. Som hotellgäst kan man helt gratis deltaga i dagliga aktiviteter som löpträning, yoga men även inspirerande wellness-workshops och inspirationsföreläsningar.

Jag bodde i standardrum med naturfärgad inredning och även där med influens av natur och vildmark. Hela tiden när jag vandrade runt i hotellet fick jag starka vibbar av kultserien Twin Peaks och det välkända The Great Northern Hotel. Jag kunde nästan höra Agent Coopers klassiska coment…damn good cup of coffey:)

Kort sagt är Downtown camper by Scandic ett bra kul nytt koncept hotell i Stockholm. Det enda jag har att klaga på är att receptionist jag (tyvärr) träffade på var extrem sur och otrevlig, han hade ingen förståelse av vad serviceinriktning i någon form innebär. Men jag ser det som en bagatell i det stora hela då även solen har sina fläckar och hotellet i övrigt är gästvänligt och välplanerat. Så vill ni bo på ett modernt hotell som ligger så centralt det bara kan, då är det helt klart Downtown camper by Scandic ni ska checka in på nästa gång i Stockholm.

Trevlig helg!

LOVE M

BONUS KÖPTIPS – REA PÅ SAMMETSINREDNING MED UPP TILL 50 % JUST NU

 

SAMMETSSOFFOR OVAN FINNS HÄR / SAMMETSSTOLAR HÄR / ÖVRIGA SAMMETSMÖBLER HÄR

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis