fbpx

Sök nytt jobb snabbt och lätt med Careerbuilder

Trycket på arbetsmarknaden har aldrig varit större än idag. Frågan är vad som Google söks mest nya bostäder eller nytt jobb? Kanske det ena går hand i hand med det andra, iaf behöver man ju pengar för nytt boende. För dem som hela tiden blir nekade jobb, trots ett väl utänkt CV blir livet däremot mindre kul.

Nämn något som kan slita ut en människa mer än att vilja jobba och bidra, men inte ens får chansen?

Nytt jobb

Historien om Liina i Stockholm borde alla arbetssökande läsa! En otroligt inspirerande historia om tjejen som inte gav upp och tog arbetssökandet till en helt ny nivå. 

Det mest tidskrävande förr när man sökte jobb var att springa runt och nästan tvinga på företagen sitt CV. Den nya tidens sätt att söka jobb är bra mycket enklare och såklart är även den webbaserad. En riktigt bra ny onlinerekryterings sajt för jobbsökanden är Careerbuilder.se Där laddar man helt enkelt upp sitt CV vilket gör det väldigt lätt för arbetsgivare i rätt bransch att hitta direkt vem de söker.

Deras tjänst jobbmatchning är smart då den söker upp liknande jobb och tjänster baserat på sökord i det jobb man sökt, vilket sparar mycket tid för redan stressade arbetslösa. Söker man tex. på lediga jobb Göteborg kan jobbmatchen sedan snabbt matcha ihop jobbsökande med andra jobb inom samma sök kategori från samma stad.

På careerbuilders hemsida finns även massor av jobbsökar tips samt otroligt inspirerande jobbsökar historier bla. den om Liina som vägrade vara arbetslös och tog hjälp av sociala medier. Man kan gnälla mycket på sociala medier att de sprider skit osv, men man får aldrig glömma hur många miljoner människor som även hjälpts och förts samman av den nya tidens elektroniska nätverk.

Nya tidens jobbsökande är därmed smartare, snabbare, roligare OCH mindre förnedrande är dörr-knackar varianten med nej och dörren snopet i facet.

Hoppas ni hittar drömjobbet och ge aldrig upp för mirakel kan stå bakom nästa hörn:)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis