Nyckelfärdiga hus – från husdröm till verklighet

Jag har länge varit fascinerad av allt som har med fastighetsbranschen att göra: uthyrning av lägenheter i flerbostadshus, sommar- kontra vinterboende, renoveringar av gamla hus, nyckelfärdiga hus på nyköpta tomter m.m.

När man köper äldre hus har man inte alltid tid, lust, eller råd för dyra och nödvändiga renoveringar och reparationer. Ni vet, alla de sakerna man missade när man granskade byggnaden med besiktningsmannen.

Nyckelfärdiga hus

Visst ser de här fotona äkta ut ? men de är framtagna på dator för att kunden ska få en insikt i hur deras nyckelfärdiga hus kommer att se ut färdigt och på plats.

brasa vardagsrum

Foto: Fredrik Persson

De flesta Svenskars dröm är att bo såhär lagom nära staden och grannar men ändå med lantkänsla. Älvsbyhus bygger även parhus så som i bilden ovan. Ni kan läsa mer om detta hus på Älvsbyhus.se

Nyckelfärdiga hus

Drömmer ni om nytt hus nästa år, varför inte köpa klappat och klart? Jag tycker hela koncept av nyckelfärdiga hus är riktigt smart och allt annat än trist, därför ville jag idag lyfta fram ett företag vid namn Älvsbyhus som är specialister på just nyckelfärdiga hus.

Vissa kanske har uppfattningen att kataloghus är tråkiga eller ointressanta men så behöver det inte vara. Ett splitternytt nyckelfärdigt hus byggt till dina specifikationer på egen utvald tomt – ja, det låter inte så fel det. Ditt drömhus färdigt serverat och klart på plats. Kan det bli bättre?

På Älvsbyhus hemsida kan ni nu se en uppdaterad standard på en innertrapp, trägolv i hela huset (förutom i badrum och klädvård), nytt stänkskydd och ny fläkt i köket samt våtrumsskiva i badrummet (i tre olika utföranden). Älvsbyhus har även ett mycket attraktivt prisläge på alla sina hus vilket gör det till ett smart val på alla plan.

Själva säger de:

När du köper ett nyckelfärdigt hus från Älvsbyhus gäller det sagda priset. Inklusive allt. Inga undantag, inga tillägg och inget tjafs.

Det bästa med just Älvsbyhus är att man får ett prisvärt boende baserad på en välutvecklad byggprocess som de har förfinat under 50 år.

Färdigt är bäst och ger mer tid åt annat:)

Ha en fin dag!

LOVE M

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Friskey
  torsdag, december 12, 2013 at 13:13

  sv: tack! :D

  Skulle inte kunna tänka mig att köpa ett nyckelfärdig hus, visst det hade väl varit superskönt och det går fort att bygga ihop men jag hatar hus som ser ut som alla andra. Haha så därför hade inte jag velat köpa ett färdig hus efter en mall lixom. Men däremot hade jag kunna tänka mig att beställa ett eget ritat hus så det hade blivit mer personligt :)

 • Reply
  Amanda Dudas
  torsdag, december 12, 2013 at 14:40

  Herregud vilka fina hus!

 • Reply
  Lisa
  torsdag, december 12, 2013 at 17:14

  Snyggt! :)

 • Reply
  Olivia - Julkalender
  torsdag, december 12, 2013 at 20:20

  åh va fiint!

  sv: tusen tack :D
  kramis ♥

 • Reply
  Viktoria Eriksson
  torsdag, december 12, 2013 at 20:59

  Åh, så fint! ^^

  SV:Hihi, japp det är det! Vad härligt ^^Ska definitivt kolla in din blogg!
  Dsm, kram! <3

 • Reply
  Elin
  lördag, december 14, 2013 at 22:45

  Vi byggde hus för ett par år sedan och är jättenöjda med Fiskarhedenvillab.
  Vet att många väljer älvsbyhus men jag skulle aldrig personligen välja dem, har hört för många skräckhistorier av folk som byggt med detta företag.

 • Reply
  Ove Hellström
  måndag, maj 27, 2019 at 17:52

  Vi har havstomt i Hudiksvall o funderar o bygga ett hus på tomten
  Vi vill ha ca 100 m2 nyckelfärdigt!!!
  Mvh
  Ove

  • Reply
   Maria Ljungström
   tisdag, maj 28, 2019 at 13:03

   hej Ove Detta är en inredningsblogg jag säljer inga hus :) men kontakta företaget i blogginlägget dessa https://www.alvsbyhus.se/sv/ så hjälper de dig VH Maria PS hälsa dem gärna du hittade dem via min blogg Inredningsvis :)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.