(I samarbete med Swedeart.se)

Känns väggarna trista och tomma? Innan ni funderar på att tapetsera, tänk tavlor. Inget kan förändra ett rum så snabbt som att byta eller addera några väl valda tavlor. Eller varför inte ha en stor tavelvägg istället för en stor vit vägg. Gå loss med olika motiv och färger och se ett spännande exotiskt resultat växa fram. Vi är för dåliga på att ta i med färg i Sverige allmänt hemma. Med tavlor kan vi lätt tillsätta färg och krydda i en beige vardag. Testa några färgglada tavlor i vardagsrum eller på arbetsplatsen. Jag lovar humöret kommer höjas när ni ser på väggarna en gråregnig Måndag.

I detta inlägget tipsar jag om trendiga färgstarka tavlor och posters från Swedearts.se Nya tavlor är som nya skor, vid rätt val gör de hela skillnaden :)

Tavlor från SwedeArts

Att sätta upp några färgglada tavlor kan lyfta vilket rum som helst!

Att mixa gröna växter med en tavelvägg ger ett exklusivt classy intryck. Med swedeart.se kan ni få den där drömväggen snabbt och enkelt.

Hos Swedeart.se hittar ni många två och tredelade tavlor.

Låt barnens rums väggar prydas av barntavlor med glada fantasifyllda motiv!

Idag tipsar jag om tavlor och posters från Swedeart.se. Denna butik har ett stort sortiment av snygga posters och tavlor för alla smaker. I deras sortiment finns bla. posters, uppdelade tavlor, barntavlor, svartvita posters och mycket mer. De har ett speciellt stort sortiment av två och tredelade tavlor. Även många tavlor med färgstarka motiv som sticker ut och ger ett stort statement på väggen.

Jag byter själv tavlor regelbundet och blir alltid lika chockad över resultatet varje gång. När ni ska välja tavlor till ett rum, börja med känna på känslan. Känn efter vad ni vill att tavlorna ska ge rummet och välj motiv efter det. Många kopierar jag tavlor rakt av från vad andra har på väggarna, speciellt på Instagram. Det är fullkomligt fel och är inget personligt val. Vi måste börja välja inredning utifrån VÅR smak och inte vad alla andra har.

Swedeart.se har just sådana personliga unika tavlor som man inte ser i var mans hem. All orsak att hotta upp väggarna i sommar alltså :)

Stay strong and personal!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.