(I samarbete med Bimago.se)

Denna mörka kalla årstid kan vara minst sagt depp! Det finns dock knep att göra hemmet roligare och ljusare även om det är mörkt ute. Innan ni funderar på att tapetsera, tänk tavlor. Inget kan förändra ett rum så snabbt som att byta eller addera några väl valda tavlor/posters. Eller varför inte göra en stor tavelvägg istället för en stor vit trist vägg. Gå loss med olika motiv och färger och se ett spännande resultat växa fram. Vi är för dåliga på att ta i med färg i Sverige allmänt hemma. Med tavlor kan vi lätt tillsätta färg och krydda i en beige vardag. Testa några färgglada tavlor i vardagsrum eller på arbetsplatsen. Jag lovar humöret kommer höjas när ni ser på väggarna en gråregnig Måndag.

LÄS MER: INREDNINGSTRENDER 2021 – 10 HETASTE TRENDER I ÅR

Idag tipsar jag om snygga posters och tavlor från Bimago.se ett företag som kan det där med att hotta upp tråkiga väggar!

Just nu har Bimago en härlig serie med juliga motiv av renar, skog och julmys citat.

Varför inte göra en snygga tavelvägg? Hotta upp en stor trist vägg med drömmiga favoritmotiv. Jag har själv en tavelvägg med mina dream away vacation motiv. Den gör mig lika glad varje gång jag ser den. Tänk att NI ska gilla tavelmotiven och strunta i vad alla andra har.

Shopping favoriter

Med rätt tavla på rätt plats få rummet en helt ny känsla!

Bimago har även smarta snygga rumsavdelare. Dessa är perfekta om man bor i en liten lägenhet och vill få känslan av flera rum i ett. Perfekta även för att avskilja sovrumsdelen i lilla ettan.

Alla fina tavlor ovan kommer alltså från Bimago.se en tavelbutik online. Bimago säljer bla. posters, fototapeter, rumsavdelare och tavlor. Bimago har även en kreativ serie kallad måla efter nummer. Här kan både vuxna och barn själva vara med och skapa sina favoritmotiv. Detta kan vara en perfekt julklapp till den kreativa konstnärssjälen eller till de målarglada barnen. Bimago finns annars runt hela världen och levererar till de flesta länder.

All orsak att stanna hemma och hitta på nya spännande projekt uppåt väggarna :)

LOVE M

REA FYND SHOP

Soffadirekt
12 495 SEK14 995 SEK
Soffadirekt
10 995 SEK15 995 SEK
Ellos
1 759 SEK2 199 SEK
Ellos
2 159 SEK2 699 SEK
Nordic Nest
6.295 SEK8.395 SEK
Nordic Nest
5.199 SEK6.599 SEK
Ellos
1 999 SEK2 499 SEK -20%
Ellos
799 SEK999 SEK -20%
Soffadirekt
7495 SEK10 575 SEK
Soffadirekt
1995 SEK2995 SEK
Soffadirekt
3195 SEK3795 SEK
Soffadirekt
2795 SEK4395 SEK
Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.