(I samarbete med beslagonline.se)

Funderar ni på att byta ut de gamla dörrarna till nya? Innan ni gör det testa att först byta ut era dörrhandtag istället. Att byta dörrhandtag och beslag till skåp kan göra underverk. Jag bytte själv knoppar på köksskåpen när jag flyttade in och det gjorde stor skillnad. Jag brukar säga att det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden. Detta gäller definitivt när det kommer till dörrhandtag. Det finns idag även otaliga modeller och stilar på handtag och beslag att välja mellan.

Idag tipsar jag om Helix Stripe dörrhandtag med dörrstopp från beslagonline.se.

Med nya Helix Stripe dörrhandtag från beslagonline.se får dörren ett helt nytt utseende! Finns även med med tillhörande dörrstopp, vilket skyddar väggarna så de inte skadas.

Om ni tittar närmare på dörrhandtag och dörrstopp så ser ni att ytan är räfflad. Detta ger ett stilrent modernt intryck, men är även praktiskt för ett fast hangrepp.

Alla vackra dörrhandtag och dörrstopp ovan kommer från beslagonline.se. Hos dem hittar ni inte bara dörrhandtag utan även handtag, krokar, knoppar, förvaring och badrumstillbehör. Beslagonline.se finns över hela Europa och i deras sortiment finns mer än 1000 olika modeller av handtag och knoppar De har snabb leverans och erbjuder alltid allra högsta produktkvaltet. Deras motto är att försköna det gamla hellre än att byta ut till nytt…..

Dont throw out the old, just make it look new!

Så innan ni slänger ut de gamla dörrana ge dem en chans till med nya snygga dörrhandtag.

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.