Nya kontorsprylar för en rolig & stylish jobbhöst 2017

Så här mitt i en jobbsäsong känns semester och ledigt långt borta. Då kan det vara lätt att hamna i tistesskoma och bara längta bort från kontor eller skolbänk. Men det finns små små detaljer som livar upp en görtrist vardag. Jag talar om nya snygga prylar till hemmakontoret, skolan eller arbetsplatsen.

Här tipsar jag nu om några heta billiga kontorsprylar som får er möta jobbhösten 2017 som #THEBOSS !

Kontorsprylar

Köptips ovan från vänster: Anteckningsbok hittar ni att köpa HÄR Tidningsställ i trä HÄR No bad days bok HÄR Glammiga guld gem i ask HÄR Läcker häftapparat HÄR Boss ask HÄR Rosa ask med 6 pennor HÄR Turkos penna HÄR och slutligen guldpenna för lyckade affärer hittar ni HÄR 

Tänk bara vad så små små detaljer kan göra livet bra mycket roligare. Omvänt tänkande brukar också funka mot höstdeppen som många får. Som istället för att bara tänka på vad som enbart suger med hösten, vända om tanken och tänka vad är faktiskt bra med hösten. Kanske låter det klämkäckt men det är inte för inte Danskarna kommit på termen Hygge, det är för att helt enkelt orka ta sig igenom mörkret med glädjen i behåll. Alla färger i naturen är makalöst vackra så här års och man kan mysa framför tänd brasa i goda vänner lag.

Hjälper inte de depptipsen rekommenderar jag mina favoriter i nöd dvs. en stadid GT (gin tonic) och en rejäl bit mörk choklad av bästa sorten….botar ALLT :)

Ha en kanon höst!

LOVE M

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Paulina
  söndag, oktober 15, 2017 at 21:13

  Åhh, så fint! ? Är också sugen på ny almanacka och sånt!

  • Reply
   Maria Ljungström
   söndag, oktober 15, 2017 at 22:10

   ja visst är det läckra grejer :) Lagerhaus rules!

 • Reply
  moa
  söndag, oktober 15, 2017 at 22:39

  Du tipsar alltid om så grymma grejer :) TACK!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.