För alla som älskar den stilrena Nordiska möbeldesignen kommer här en skön nyhet! Reforma Sthlm har nyss släppt en ny möbel serie helt baserad på Nordiska nyanser och material. Serien går i dova naturfärger kontra obehandlat trä, vilket ger dessa möbler högsta trendfaktor och varje rum ett rejält lyft.

Det här är minsann mumma för alla med ett klappande hjärtan för tidlös Skandinavisk design!

Reforma Sthlm

reforma sthlm

Sideboard – Stockholm

Snygg klassisk sideboard i vitt och vitoljad ek. En skänk som gör sig perfekt i tex. en matsal med några matchande stolar till.

soffor reformasthlm

 

Soffa – Gotland

Soffan Gotland är en av produkterna i Reforma Sthlms egna serie möbler med en stilren skandinavisk design

Möbel trend 2016 – Kombinationen av sobra naturfärger tillsammans med obehandlat trämaterial är en av årets absolut starkaste trender enligt Elle Decoration!

Soffbord - Stockholm

Soffbord – Stockholm

Ett bord med Skandinaviska rena linjer i material vitoljad ek, som passar i minimalistiska hem med modern konst.

stolar reforma sthlm

Stolar – Gotland & Nordic

Snygga stolar i årets trendfärger, grått ihop med trämaterial. Min personliga favorit är fåtöljen Gotland med sin klassiska runda form och stilrena färg.

inredning

TV-bänk – Köpenhamn

Jag gillar annars inte TV-bänkar men denna får klart godkänt pga av dess snygga design!

inredning online

Reforma sthlm

Varje möbel är dessutom passande döpt efter kända Skandinaviska platser som tex. Köpenhamn och Gotland. Det är inte konstigt att utländska designers är galna i vår Skandinaviska inredningstil. Reforma Sthlm erbjuder alltid stilrena design möbler och inredning, men till väldigt låga priser till skillnad från  många andra liknande butiker. Just nu är det dessutom REA på deras hemsida med ännu lägre priser än tidigare.

Kanske dags att byta soffa i vardagsrummet eller hotta upp hörnet med en ny snygg fåtölj. Reforma Sthlm har dock inte bara möbler i sitt stora sortiment utan även detaljer som lampor, hyllor och textilier.

Ni hittar hela Reforma Sthlms sortiment plus deras nya möbel kollektion HÄR

Möblera mera!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

  1. Tack för tipset :) Vilka vackra möbler! Och mycket bra priser oxå!! :D

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.