fbpx

Nu har jag provat på Linas matkasse

Jag måste medge att jag länge varit skeptisk till hemkörda matpåsar av alla varianter! Dock är jag av den åsikten att man ska inte gnälla på saker innan man provat på dem. Så i detta inlägg har jag valt att i samarbete med Linas matkasse, prova på matkasse-konceptet samt deras egna recept.

Här får ni Linas matkasse efter leverans hos fröken Inredningsvis, samt min matlagning steg för steg !

Linas matkasse

linas matkasse

rr

Så här ser Linas matkasse ut direkt när man fått hem den. Linas matkasse var försenade med leveransen till mig. Detta kompenserade de snabbt och bra genom att ge mig den största fruktpåse jag någonsin sett. Sedan fick jag även en Linas goodiebag med naturgodis och det uppskattades :)

Man går enkelt in på Lina matkasses hemsida HÄR och väljer vilken matkasse man vill ha. Jag valde Linas gröna kasse då jag inte äter rött kött, de kunde dock ha så man kan välja ekologiskt.

bild (1)

Så här mycket mat innehåller en Linas matkasse och det är minsann flera rejäla middagar till en hel familj med bra aptit.

lasagne

Man får med veckans recept tips i påsen och jag valde att göra lins-lasagne med väldoftande basilika och rosmarin.

Här är lasagnen in the making och precis gräddad och ute från ugnen. Det borde va doftdator så ni kunde känna doften mmmmm :)

hh

Här är lasagnen uppdukad och klar redo att avnjutas eller snarare slukas i detta fallet :)

kk

Min hankatt Brorsan gillar Linas matkasse bäst utan innehåll  :)

 

Nu i efterhand kan jag säga att jag är ganska grym kock och att Linas lasagne recept va i särklass. Hela grejen med att de sänder med nya recept att testa i påsen är kul, då man lätt annars fastnar i gamla matvanor.

Kort sagt Linas matpåse va bättre än jag trodde trots något sen leverans. Man triggas att prova på nya maträtter mitt i en stressig vardag. Detta matpåse koncept är även jättebra för gamla och sjuka personer som inte orkar att ta sig ut till affären varje dag.

NU det bästa av allt är att ni kan få prova på en valfri en Linas matpåse för bara 299 kr. Det är inte allt ni får även två GRATIS superfina kökshanddukar från Himla (värda 229 kr) på köpet.

Ni hittar detta unika specialerbjudande till alla nya Linas matkasse kunder HÄR

Använder ni inte länken ovan skriv bara in koden TACKINREDNINGSVIS på Linas matkasse hemsida så får ni erbjudandet!

Våga testa nya recept!

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis