fbpx

Nu har jag har jag med spänning provat på Smakbox

Jag gillar som älskar överraskningar gillar konceptet med prenumerationsboxar, som är väldans poppis online just nu! Det vill säga att man får en box fylld med olika grejer en gång i månaden. Det finns olika boxar fyllda med smink, underkläder, mat, vegan mat och mycket mer, beroende på vad man gillar. Jag bestämde mig för att prova på en av de kändaste boxarna just nu nämligen den med matvaror från Smakbox.se

Här är nu min erfarenhet och min ärliga åsikt om boxen i bilder!

Så här välfylld är smakboxen när den väl är på plats hemma. Jag öppnade den med spänning och blev nästan lika glad som ett barn på julafton av det smarriga innehållet.

DEN chokladen!

Smakbox går ut med att de alltid vill överraska sina kunder med nya smaker varje månad. Detta är mina absoluta favo produkter som jag måste tipsa er om. Jag var vrålhungrig den dagen jag hämtade Smakboxen, men hade grav middagsrecept torka.

SÅ GLAD! blev jag när Smakboxen innehöll produkterna ovan. Det var en görgo bulgurmix som jag serverade tillsammans med konserverat kycklingbröst i den gudomligt goda Indiska såsen ni ser ovan. Efter denna grymma och nyttiga middag smakade jag så på chokladen som var med i boxen och HERREJÄKLAR! va go den var mmmm. Dessutom var den även RAW cacao och det är ju även nyttigt (intalar jag mig)

Tack Smakbox för ni räddade en bloggares middag där recept inspirationen var på noll:)

Smakbox finns även att kolla in på Instagram under namnet @smakbox


Företaget Smakbox.se blev utsedd till årets prenumerationsbox 2016 utsedd bland 200 andra boxar via hittabox.se Det säger ju en del om kvaliteten som de levererar varje gång. Smakboxen kommer hem varannan månad sprängfylld med nya läckra och några oväntade godsaker. Priset är 199 kr per box medan värdet är upp mot 450 för innehållet.

I det stora hela är boxen bra om man ska Fredagsmysa eller baka något smarrigt. Eller också dyker det alltid upp nån ny krydda som går använda till grillningen eller spica upp Söndagsgrytan med. En notis är att Smakbox kommer inte direkt till dörren utan man får gå och hämta den på närmaste DHL ställe. Ett tips är att ge bort en smakbox prenumeration till en matglad vän, det blir både en spännande och god present.

I det stora hela är jag mycket nöjd med min smakbox denna gången. Det var jättekul och spännande att se vad som fanns i den magiska lådan, jag blev som ett barn på nytt. Det jag dock kan sakna som gillar nyttig mat, är lite mer naturprodukter och inte så mycket socker produkter.

Nu kan ni också få prova på Smakboxen och om ni anger koden INREDNINGSVIS  i kassan får ni 15 % rabatt på er första box……kul va :)

Fram för nya smaker!

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis