Vad är det som gör Nordisk inredning så eftertraktad världen över? Om man frågade några utlänningar hade de säkert svarat de ljusa färgerna och de stilrena raka linjerna. Varje gång jag gjort ett inlägg om Skandinavisk dekor har jag fått mycket respons då speciellt från Amerikaner. Förmodligen för att deras inredningsstil är mer färgad och pompös än vår Nordiska rena inredning.

Denna veckan är det fullt fokus på Nordisk inredning online då veckans butik folketsmobler.se har massa möbler där stilrenhet, klass och kvalitet är främsta nyckelorden!

Nordisk inredning

nordisk-inredning

dubbelsang-gra

Märket Victus sängar har livslång garanti och det är inte många sängar som har. Lämnar en sådan garanti är man också säker på kvaliteten och komforten. Victus kontinentalsängar är inte bara sköna och snygga, de finns i massor av olika färger att välja på.

Spana in hela Victus sängsortiment hos veckans webshop Folketsmobler.se

soffor-online

Mörkgrå soffgrupp Flipper med stilrena Nordiska linjer.

matmobler-online

Vit klassisk matgrupp med vitt matbord Merlyn och matchande matstolar finns hos folketsmobler.se

gra-soffor-online

Ljusgrå Svensktillverkad kvalitetssoffa Emma

soffgrupp-online

Mörkgrå stilren soffgrupp Domino

kontinentalsangar

Nordisk inredning

Webshopen folketsmobler.se är som ett stort möbelhus fast online. De satsar bara på kvalitetsmöbler från hela Norden, med raka rena linjer och klassisk stilren framtoning. I deras stora möbel sortiment ingår all modeller av soffor, barnmöbler, sängar, soffbord, mattor, förvaring, matmöbler mm. Är man inte nöjd med sitt möbelköp är det lätt att byta och all frakt sker snabbt med DHL.

Den stilen jag har fokuserat på i detta inlägget är stilren Nordisk inredning. Men folketsmobler.se har även klassiska möbler som den eftertraktade Howardsoffan samt lantlig inredning och läder möbler.

Varför tex. inte satsa rejält och ge bort ett stort hårt paket i Jul? Bege er då till veckans valda butik och kolla läget, där finns garanterat något för varje smak och bak.

Möblera mera!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.