Stor newport rea - 20-50 % rabatt på inredning

STOR Newport REA – 20-50 % rabatt på inredning

Newport  fyller 25 år och firar vi med anniversary Sale med hela 20-50% på hela sortimentet. Vi går även in i November som ju är årets absolut tristaste, gråaste månad. Men det finns en ljusning i November regnet, nämligen Black Friday. Årets största REA-vecka och dag där ni kan fynda från hundratals butiker online och fysiskt. Självklart kommer vi här på Inredningsvis ge er de allra bästa Black Friday fynden, som alltid

LÄS MER: Så får ni lyxiga New England stilen hemma rum för rum

Här får ni nu som ett förspel till Black Friday Newport stora annniversary REA där ni kan fynda lyxig inredning med upp till hela 70 % rabatt.

Newport REA – 20-50 % rabatt

Ni hittar lyx inredning med rabatt ovan HÄR

20 % rabatt på Newport lyx lampor

Ni hittar vackra lampor ovan HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR och HÄR

När det kommer till New England lampor får det gärna vara klassiska blåvita lampfötter. Tänk klassiska former på lamporna och ni hamnar rätt i stilen. Även svarta längre bordslampor och golvlampor kan funka bra i den marina Newport stilen.

HALVA PRISET på lyxiga pälsplädar

Ni hittar alla pälsar med rabatt ovan HÄR

(sjäälvklart är de fejkpäls)

Fynda lyxiga pälsplädar med HALVA PRISET NU! Perfekta för att maxa upp Fredagsmyset!

HALVA PRISET på märkes ljusstakar

Ni hittar ljusstake ovan HÄR

Upp till 70 % rabatt på sängkläder

Ni hittar sängkläder med rabatt ovan HÄR

20 % rabatt på snygga speglar

Ni hittar speglar ovan HÄR

HALVA PRISET på rotting

Ni hittar rotting med rabatt ovan HÄR

3 snabba steg till lyxiga Newport stilen hemma

Marina element

Eftersom stora delar av New England är omgivet av Atlantens stränder, är det svårt att inte ha en nautisk inriktning i våra interiörer. Tänk dock blått och vitt, och texturer som rotting och sisal över nautisk kitsch. Måla dina väggar i en vacker blå färg som Benjamin Moore Hale Navy som en fantastisk bakgrund till vita möbler.

New England sovrum

Stilen i ett New England sovrum osar klass och hav! Det ska vara blåvita sängkläder för den äkta marina känslan. Ha gärna några vindlyktor och marina detaljer på sängborden. Och ha gärna en vit eller beige fåtölj med fotpall i hörnan i sovrummet. Detta ger den där lyxiga Hamptons sovrumsstilen.

Lyxig New England inredning

När det kommer till att inreda New England stil, handlar allt om att mixa med rätt detaljer och textil. Allt handlar om blandningen här, så placera koraller med din chinoiserie och vintageartiklar som du köpt i den lokala secondhandbutiken eller ärvt. Antika skatter från dina morföräldrar kommer att passa direkt på dina hyllor.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024