(Innehåller Jotex Newport & Soffadirekt annonslänkar)

Letar ni New England möbler billigt ? Se hit för i detta inlägget hittar ni det. New England är inredningsstilen som aldrig går ur tiden utan istället växer sig starkare år för år. Klassiska New England möbler i vitt gör sig i alla hem lika väl i huset i stan som i sommarstugan vid havet.

LÄS MER: Upp till 60 % rabatt på lyxiga sammetsmöbler just nu

Så se hit alla ni som avgudar New England möbler för jag har denna veckan hittat världens KAP till er…..enjoy :)

New England möbler inspiration

new england soffbord 1

Hos outletbutiken Möbelbazaren.se hittar ni ursnygga New England möbler billigt hela 50 % lägre priser.

Är inte de här skåpen bara gudomliga ? De kommer från Möbelbazaren.se som har massor av New England möbler och även en massa andra inredningsdetaljer.

vg31new england inspiration 1

Möbelbazaren har inte Bara New England möbler utan även en massa sköna inredningsdetaljer i olika stilar.

new england inredning

New England möbler

LÄS MER: Veckans vackraste Instagramhem – Juditadesign.se

Här i Göteborg ser man hur allt fler satsar på att bygga hus i New England stil, speciellt nere vid havsområdet Långedrag. Att just New England blivit så stort beror på att stilen är tidlös och osar lyxigt boende ala Hamptons. Vi Svenskar vill alltid ha det Amerikaner har och New England inredning har vi tagit till hjärtat lite extra, kanske för att stilen går i vitt och det vet ju alla vad vi tycker om…ljust & frääääääscht :)

Jag har nu hittat en underbar outletbutik vid namn Möbelbazaren som dessutom ligger i min vackra stad Göteborg. Alla som älskar New England möbler bara MÅSTE besöka deras butik för maken till snygga och billiga möbler får man leta efter. Eftersom Möbelbazaren köper in sina möbler direkt från fabriken utan mellanhänder kan de hålla extremt låga priser men ändå hålla bra kvalitet. Den serie av New England möbler i vitt som jag kollat in heter Alezzi och ni hittar dem till vrakpris på Möbelbazaren.se

Möbelbazaren har inte bara New England möbler utan säljer även inredning i shabby chic, metallmöbler, möbler i industriell stil, taklampor i indisk och marockansk stil, oljemålningar, texttavlor mm OCH det bästa av allt är att priserna alltid ligger ca 50% lägre än marknadspriserna.

Vill ni besöka Möbelbazaren i Göteborg så har de direktförsäljning och visningen är öppen 2 dagar i veckan och aktuella datum uppdateras alltid på förstasidan.

Jag tänker själv besöka Möbelbazaren snart …så vem vet vi kanske ses där :) jag menar så billiga New England möbler går ju bara inte att missa eller hur.

Vad gillar ni New England inredning ??

Ha en kanondag!

LOVE M

INREDNINGSVIS KÖPTIPS – REA PÅ SAMMETSINREDNING MED UPP TILL 60 % JUST NU

SAMMETSSOFFOR OVAN FINNS HÄR / SAMMETSSTOLAR HÄR / ÖVRIGA SAMMETSMÖBLER HÄR

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.