fbpx

Needlite-dagsljus & kontorsbelysning i ett

Kontorsbelysning är viktig

Dagsljuset påverkar vårt humör och får vi tillräckligt med dagsljus så får vi mer energi och blir allmänt gladare. Får vi däremot för lite dagsljus blir vi trötta och ineffektiva. Sammanhanget är rent biologiskt och även vetenskapligt bevisat. De flesta av oss upplever känslan av hur energin kommer tillbaka när det blir vår och solen lyser starkt igen.

Kontorsbelysning

kontorslampa

Under det mörka vinterhalvåret är det därför extra viktigt att se till att få tillräckligt med dagsljus. Men för alla som jobbar inomhus på kontor, kan det ibland vara svårt att få möjlighet att komma ut och ta en långpromenad mitt på dagen. Här är det viktigast med riktigt bra kontorsbelysning.

kontorsbelysning

Det är då dagsljuslampan Needlite blir en oumbärlig del av alla kontorsslavars vardag. Den kan nämligen ge det dagsljus man har behov för på sitt skrivbord – utan att man behöver göra annat än att tända lampan.

5 fördelar på kontoret med dagljuslampan Needlite:

1. Mer energi och överskott: Dagsljus ger mer energi och förbättrar bland annat produktiviteten och koncentrationsförmågan.

2. Allt i ett: Du får både dagsljus och arbetsbelysning i en och samma lampa.

3. Lätt att använda: Du behöver inte ändra dina vanor eller komma ihåg annat än att tända lampan (och det kan du till och med få den att göra automatiskt med appen som hör till).

4. Stilren, dansk design: Du får en dagsljuslampa som du gärna vill ha stående framme.

5. Energisnål LED: Sparar pengar, miljö och håller längre.

dagsljuslampa

Kontorsbelysning

Onlinebutiken Ergopartner som säljer lampan lånar just nu ut den helt gratis i 14 dagar. På så vis kan man i lugn och ro se om Needlite dagsljuslampan är något man vill investera i. Alla behöver bra kontorsbelysning då det ger en bättre arbetsmiljö och gör arbetet bra mycket roligare. Hur många gånger har man inte famlat i mörkret vid datorn och fått huvudvärk på köpet :)

Ha en fin helg :)

 

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis