fbpx

Nannic NBE 1000 deLuxe hos Frölunda Hudvård – mer än vanlig hudvård

Under vinterhalvåret är det lätt att huden hamnar i grav obalans! Torr inomhus och skiftande utomhustemperaturer kan få den perfektaste hy att prövas rejält. Jag kände mig ganska torr i huden och bestämde mig för att testa en hudvårdsbehandling som jag sneglat på länge.

Den heter Nannic NBE 1000 deLuxe och är mycket mer än bara vanlig hudvård. Stället där jag provade den på heter Frölunda Hudvård och ligger i bästa läge vid Frölunda Torg.

frolunda-hudvard

Hudterapeuten på salong Frölunda hudvård heter Ulla-Britt Evebo och är erfaren inom hudvårdsbranschen. Hon berättar för mig ingående om hur Nannic NBE 1000 deLuxe-behandlingen fungerar. att det är en mix mellan hudvård och holistisk behandling på samma gång. Nannic påverkar nämligen hela lymfsystemet på samma gång som den stramar upp och slätar ut huden. Man ska därför dricka mycket vatten både före och efter behandlingen. NBE 1000 deLuxe är ett exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna med hjälp av radiofrekventa vågor.

Behandlingen görs liggande i en skön stol och Ulla-Britt som är väldigt omhändertagande, stoppar om mig med flera filtar för att inte frysa. Innan behandlingen börjar stryker hon in huden med speciella krämer för att slussa ner dem ordentligt på djupet. Hon för sedan hudvårdsredskapet långsamt och proffsigt över ansikte och hals, hela tiden i lymfans riktning för optimalt dränage.

Jag blir rejält trött under behandlingen och somnar nästan mot slutet. När behandlingen är klar får man en kylande, lugnande och anti-aging peeloff-mask, vilket är ett grymt relax avslut enligt mig. Behandlingen påverkar som sagt hela kroppen därför kan man som mig få lättare detox symptom nån eller några dagar efter. Men jag ser detta bara som bra då man då vet att behandlingen gett resultat på fler plan än bara ytligt.

hudvard-goteborg

Frölunda Hudvård är ett mysigt litet ställe bredvid Pressbyrån och busshållplatsen på Frölunda Torg. Ägarinnan Ulla-Britt utför olika ansiktsbehandlingar och är auktoriserad/ diplomerad Hudterapeut samt medlem i SHR. Det märks att hon brinner för hudvård och just de behandlingar hon valt att arbeta med. Hon är mycket kompetent och jag rekommenderar alla med hud i obalans ett besök hos henne.

Jag kände mig slätare och fastare efter två behandlingar och kommer absolut köra några behandlingar där bortemellan som föryngring. Frölunda Hudvård erbjuder även Nannic Deep Skin, pHformula Skin Resurfacing, M Picaut klassisk ansiktsbehandling, Make-up, Permanent hårborttagning med Epilering/Diatermi, Frans- och brynfärg, Vaxning mm. Produkter finns självklart att köpa på salongen.

Ett annat tips från mig är ansiktsserumet Hydra Miracle Serum från M.Picaut med hyaluronsyra, som jag fick testa hos Ulla-Britt. Det ger fantastisk lyster och har rejält återfuktande egenskaper på djupet.

Så varför tex. inte ge bort en skön ansiktsbehandling i julklapp till slitna väninnan eller hårt arbetande mamma? Eller helt enkelt till sig själv för alla är värda att unna sig lite vardagslyx oavsett ålder, kön eller hudtyp:)

Ha en skööön helg!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis