fbpx

Inspiration för en mysig uteplats

Letar ni Inspiration för en mysig uteplats ? sluta leta för i denna artikel går vi igenom alla tips för en mysig uteplats. Vem vill inte få en lyxig uteplats? Grejen är att man kan pimpa uteplatsen mysig, enkelt och billigt. Att ha mysiga fester långt in på sensommarkvällarna kan bli den bästa laddningen inför en lång mörk höst. Säsongen mellan sommar och höst har andra mer gula gyllene färgnyanser än vår/sommar. Detta går fint att ta upp i dukningen och sedan addera lite rostrött och höstligt i blommorna på bordet.

LÄS MER: Uteplats trender 2023 – detta trendar i sommar

Här är nu några köptips och inspiration för en mysig uteplats!

Inspiration mysig uteplats

6 tips för en lyxig mysig uteplats

Hur gör man en mysig uteplats?

För att få till en mysig känsla behöver du rama in din uteplats. Det kan du göra med spaljéer, skärmväggar, staket eller gardiner. Men även en matta på golvet ramar in olika funktioner och skapar en ombonad känsla. Med ljusslingor och ljuslyktor skapar du myskänsla när kvällen kommer.

1. Ha en snygg lyxig utematta som grund! Detta är grunden för en vacker lyxig uteplats.2. Addera vackra textilier i olika format. Detta ger genast uteplatsen en myskänsla. Det kan vara fina prydnadskuddar, utedynor till stolarna och mysiga plädar att värma sig med.3. Pimpa bordet med vackra blommor och detaljer. Detta är A och O för en mysig uteplats, så ta i lite extra med dekoren. Även att duka med vackert porslin höjer uteplatsen abnormt. Ta gärna inspiration från bilderna i detta inlägg.4. Ha levande ljus i lyktor lite överallt. Detta ger uteplatsen en magisk känsla.5. Satsa hårt på rätt utebelysning. Sätt upp ljusslingor runt uteplatsen för att lysa upp den även när det mörknat.6. Satsa på utemöbler i trä och rotting. Dessa gör att uteplatsen ser mer ombonad ut, än om ni kör gamla vita fula plastmöbler.

SHOPPA UTEMÖBLERNi hittar möbler ovan 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR

Satsa på blommor med mer mustiga och mörka färger, för en lyxig känsla. Låt resten av basen till dukningen gå i neutrala färger för ett balanserat stilrent uttryck.

LYXIGA UTEMATTORBilliga utemattor hittar ni HÄR

Ursnygga billiga uteplats mattor för en lyxig fest med WOW känslan!Ni hittar populär trädgårdssäng ovan HÄRAtt skaffa en lyxig trädgårdssäng gör genast att uteplats och trädgård får en mer mysig känsla.Slutsummering – Inspiration mysig uteplats

Så där jag där fick ni några sköna enkla tips för en lyckad uteplats ända in på höstkanten. Jag gillar personligen Augusti/Sep perioden bäst då den inte är så semesterkaos som Juni/juli, massturismen är borta, vädret blir oftast mer stabilt och färgerna blir otroligt vackra i naturen.Fram för att förlänga sommaren!

SHOPPA UTEMÖBLER

Soffadirekt
44955995
Soffadirekt
24952995
Soffadirekt
49955995
Soffadirekt
1399518275
Soffadirekt
52955995
Soffadirekt
44956495

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis