Möt våren i snygga arbetskläder för kvinnor

Att få tag på arbetskläder gjorda för kvinnor är inte alltid det lättaste. Ofta får vi tjejer ta till något från uni sex-kollektionen, som även om de kallas unisex, främst är framtagna för just män och deras kroppsstorlek. De har ofta fel passform, känns felskurna och är rejält för stora. Jag menar vem vill vagga runt som en uppblåst pingvin när man ska försöka jobba?

LÄS MER: Årets snyggaste inredningsnyheter och ni vill inte missa dem

Idag tipsar jag om ett företag som faktiskt har ett stort utbud av snygga arbetskläder för kvinnor och det är onlinebutiken engelbert strauss  De har ett speciellt sortiment för kvinnor med snygga funktionella arbetskläder samt massor av smarta praktiska verktyg Damkollektionen är specialdesignade för kvinnor med rätt passform och har ett skönt avslappnat material med fästen för verktyg både fram och bak.

Arbetskläder för kvinnor

Foto: engelbert strauss

Foto: engelbert strauss

För alla som älskar trädgårdsarbete vet ni att knäna kan ta stryk. engelbert strauss har inte bara arbetskläder utan även specialutformade knäskydd för damer och riktiga snickarbyxor med plats knäinlägg. Kläderna kännetecknas av hög kvalitet av material, modern design och utomordentlig passform.

Letar ni några bra butiker inför trädgårdssäsongen så kan jag tipsa om gardenaquatica.com och vaxtforum.se som listar bra plantskolor bland annat.

Så ni ser det finns hopp för oss kvinnor att hitta specialanpassade arbetskläder ändå. Perfekt såhär inför trädgårdssäsongen. Att vi tjejer kan möta våren i anpassade arbetskläder stället för fula och misspassande.

LOVE M

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.